cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Ny webside skal hjælpe restauranter

Business Lolland-Falster, Visit Lolland-Falster og lokale handelsstandsforeninger forsøger at hjælpe coronakrise-ramte restauranter.
25. marts 2020 kl. 07:05 Af Jakob Poulsen

Annonce

"Hold sammen og støt lokalt".

Sådan lyder opfordringen fra Business Lolland-Falster, Visit Lolland-Falster og handelsstands- og cityforeningerne i Nykøbing, Maribo og Nakskov i en ny kampagne, som har til formål at få borgerne på Lolland-Falster til at støtte op om de lokale restauranter, caféer og lignende under coronakrisen.

Til det formål er der oprettet en ny underside på Visit Lolland-Falsters hjemmeside, hvor de lokale restauranter har mulighed for at reklamere for de tilbud, de hver især har i øjeblikket, hvor myndighedernes restriktioner kun gør det muligt at tilbyde take away.

- Vi gør det for at understøtte vores lokale virksomheder og hjælpe dem bedst muligt gennem krisen. Vi ved, at restaurationsbranchen er hårdt ramt lige nu, og kan vi i lokalsamfundet gøre noget for at støtte dem nu, så er der håb om, at de også er der efter krisen.
- Derfor vil vi gerne have lokalbefolkningen til at bakke op og støtte, forklarer Brian Lindorf Hansen, destinationschef i Visit Lolland-Falster.

Indtil videre er der fem lokale restauranter og caféer, der har taget imod tilbuddet om at blive promoveret på hjemmesiden, men Brian Lindorf Hansen tvivler på, at antallet bliver voldsomt meget større, da mange restauranter har valgt at lukke helt ned.

Men skulle der være nogen, som har lyst at være med, kan de kontakte Vist Lolland-Falster. Det er planen, at tiltaget fortsætter, indtil restauranter og caféer atter må lukke kunderne indenfor.

- Dette er et af flere tiltag, hvor vi støtter det lokale erhvervsliv både på den korte og lange bane. Der komme flere tiltag, som vi koordinerer med kommuner og erhvervsliv, så vi kommer stærkest muligt ud af nedlukningen, fortæller Brian Lindorf Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce