cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Keith Karlsen, arkivfoto

Lokal nyt

Nykøbing F. Revyen nomineret til tre priser

Den kan ende i lidt af en prisregn over den lokale revy, når den danske revybranche om en måned fejrer sig selv.
11. juli 2019 kl. 06:45 Af Jakob Poulsen

Annonce

2019-udgaven af Nykøbing F. Revyen er den første i mange år uden Flemming Krøll blandt de medvirkende. Men det er revyen bestemt ikke blevet ringere af - i hvert fald ikke hvis man kigger på nomineringerne til årets Revyernes Revy.

Revyernes Revy er arrangeret af Skuespillerforeningen af 1879 og er en årligt tilbagevendende begivenhed sidst på sommeren, hvor den danske revybranche mødes for at præsentere nogle af højdepunkterne fra årets sommerrevyer og uddele priser til de bedste indenfor forskellige kategorier.

Og i år er Nykøbing F. Revyen nomineret i ikke færre end tre ud af de fire kategorier - nemlig Årets revy, Årets Dirch og Årets komponist, Den eneste katefori, hvor Nykøbing F. Revyen ikke er nomineret, er Årets tekstforfatter.

I kategorien Årets revy skal Nykøbing F. Revyen kæmpe om titlen med Dragsholm Revyen og Hjørring Revyen.
I kategorien Årets Dirh - også kaldet Årets revykunstner - er Henrik Kofoed nomineret sammen med Preben Kristensen fra Hjørring Revyen og Susanne Breuning fra Dragsholm Revyen.
I kategorien Årets komponist er den ene halvdel af Nykøbing F. Revyens direktørpar, kapelmester Mickey Pless, nomineret sammen med Henrik Baloo Andersen fra Hjørring Revyen og Christian Berg fra Ganløse Revyen.

Derudover springer det også i øjnene, at Cirkusrevyen på Bakken ikke har opnået en eneste nominering i år. Til gengæld kan Cirkusrevyen glæde sig over at lægge telt til, når vinderne skal kåres.

Revyernes Revy finder nemlig sted i revyteltet på Bakken om præcis en måned - 11. august. Det er 12. år i træk, at festen holdes der, og det er 41. gang i alt, at Revyernes Revy finder sted.

Det skal nævnes, at Flemming Krøll ikke har forladt Nykøbing F. Revyen helt, selvom han ikke længere er at finde på scenen. Han er stadig en del af direktionen sammen med Mickey Pless og Pernille Schrøder, og derudover er han producer på årets forestilling.
Revyen spiller frem til og med 24. august.

Læs også:
Begejstret publikum tog imod årets revy
Hurra - vi har stadig en revyKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce