cookie-og-privatlivspolitik
Nykløbing F. Revyen plejer at spille her i Nykøbing F. Teater, men i år flyttes de fysiske rammer til Nykøbing F. Hallen, oplyser revydirektør Mickey Pless.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Lokal nyt

Nykøbing Falster Revyen flytter

OPDATERET MED VIDEO: Årets revy bliver ikke afviklet på Nykøbing F. Teater som vanligt på grund af corona-situationen.
01. marts 2021 kl. 07:55 Af Jakob Poulsen

I de seneste mange år har det været en fast tradition, at Nykøbing Falster Revyen bliver spillet på Nykøbing F. Teater. Men sådan bliver det ikke i år.

Efter, at revyen sidste år måtte aflyses på grund af coronasituationen - og med udsigt til, at corona nok stadig vil spille en vis rolle i danskernes hverdag nogle måneder endnu - har revyens ledelse besluttet at flytte revyen fra teatret til Nykøbing F. Hallen. Det oplyser revydirektør Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Det skyldes, at der er mere plads i hallen, så publikum dermed kan sidde med større afstand mellem hinanden. Samtidig sænkes antallet af publikummer til de enkelte forestillinger.

- Jeg er kommet til den konklusion, at hvis vi i år skal spille revy og give vores trofaste publikum en god og sikker oplevelse, så er det mest forsvarligt at rykke revyen ud af teatret og ned i hallen.

- Vi er jo hammer heldige, at vi i Nykøbing har en hal, som er udstyret med akustik, vægge og lofter, så det faktisk er muligt at give folk en virkelig god oplevelse, også lydmæssigt.

Annonce

- Vi er jo på vej mod lysere tider, og vaccinationerne er ved at blive udbredt, men uanset hvor langt vi er, så er det vigtigt for mig, at vi stadigvæk passer på hinanden og giver folk den yderligere plads, for at alle kan få en god og dejlig oplevelse, fortæller Mickey Pless i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Vi går ned i publikumsantal fra 629 til 450 pladser hver aften, og det gør vi, fordi jeg ikke vil have, at publikum skal sidde som sild i en tønde.

Tankerne om at flytte årets forestilling til hallen er ikke ny. Faktisk blev den født allerede i efteråret.

- Vi har arbejdet på løsningen siden september måned sidste år, og jeg er så stolt af, at alle parter - såsom teatret, de normale brugere af hallen, hallens personale og Guldborgsund Kommune - har bakket 100 procent op omkring, at revyen skal spille i 2021, og at de klubber og fritidsaktiviteter, som normalt benytter hallen, har været villige til at gå i dialog omkring genhusning i den periode, hvor revyen rykker ind. Alle skuespillere, musikere og øvrige ansatte i revyen har fra starten af bakket projektet op. Det er kæmpe stort!, lyder det fra revydirektøren.

Han tilføjer, at der vil blive udarbejdet en ny plan for publikums placering i salen, og alle, som allerede har købt billetter til en af årets forestillinger, vil automatisk få tilsendt nye billetter, som svarer nogenlunde til dem, de har bestilt.

Annonce

- Vi gør vores allerbedste for at gøre alle tilfredse, og jeg er sikker på, at alle forstår, at hvis vi skal gennemføre årets revy, så må det blive sådan i år, siger Mickey Pless og lover, at oplevelsen ikke bliver dårligere af flytningen til det nye spillested.

De nye fysiske rammer giver i øvrigt også andre muligheder omkring sceneopbygningen.

- I år bliver det ganske enkelt et større sceneshow med en scene på godt og vel 20 meter i bredden. Vi har udvidet orkestret til fem mand, og man vil som publikum opleve en scenografi og en udsmykning af hallen, som man aldrig har set før.

- Til næste år vender vi naturligvis tilbage til teatret, stadigvæk med færre pladser end tidligere, og det bliver også et helt særligt år, for i 2022 kan revyen i Nykøbing fejre 110-års jubilæum – og det skal fejres, slutter Mickey Pless.

Årets revy har premiere 10. juni og spiller frem til og med 21. august. Revyholdet består i år af Silas Holst, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rasmus Krogsgaard og Rikke Buch Bendtsen. Rasmus Krogsgaard er også instruktør.

Annonce

Klik herunder for at se video, hvor revydirektør Mickey Pless præsenterer flytningen, og se, hvad NFH-spillerne Mulle og Lærke Nolsøe synes om revydirektørens form for humor...
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE