cookie-og-privatlivspolitik
Louise Lindhagen (Indsat billede) tog dette billede fra Sacré Coeur på toppen af Montmartre, da branden i Notre Dame startede først på aftenen mandag.

Lokal nyt

Nykøbingenser i Paris: Folk stod som fastfrosset

- Det lignede en smogsky - men pludselig stod flammerne op fra Notre Dame.
16. april 2019 kl. 08:26 Af Margit Olsen

Annonce

Louise Lindhagen fra Nykøbing er på familiepåskeferie i Paris, og et af målene var at besøge de to klokketårne på Notre Dame.
Men så langt nåede de aldrig.

- Vi stod mandag først på aftenen ved kirken Sacré Coeur på toppen af Montmartre i Paris, som ligger et par kilometer fra Notre Dame. Fra kirken kan man se ud over byen.

- Vi opdagede noget, der lignede en smogsky omkring Notre Dame, men pludselig stod der flammer op fra den bagerste del af kirken.

En fransk kvinde stod ved siden af mig og talte i telefon. Jeg kunne høre, at hun begynde at snakke om brand i Notre Dame - og det var desværre den skrækkelige sandhed.

- Folk omkring os samledes på trappen foran Sacré Coeur og betragtede branden. Den glade forårsstemning blev vekslet til en speciel form for stilhed. Folk stod som fastfrosset, stive i blikket og påvirkede af den grusomme begivenhed, fortæller kommunikationsrådgiver Louise Lindhagen.

Hun har for mange år siden været på rundtur inde i de to klokketårne i Notre Dame og havde drømt om at vise familien tårnene og deres helt specielle konstruktion, men sådan kom det ikke til at gå. Nu bliver besøget ved den ikoniske kirke på en helt anden tragisk baggrund.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce