cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Offentlige toiletter genåbner - tør brættet af

Efter at have været lukket i næsten tre måneder på grund af coronakrisen, bliver kommunale toiletter nu igen tilgængelige.
04. juni 2020 kl. 16:40 Af Jakob Poulsen

Annonce

Der er godt nyt på vej, hvis man pludselig bliver toilettrængende og befinder sig i Lolland Kommune.

Fra og med på mandag vil kommunens Park & Vej-afdeling nemlig så småt begynde at genåbne de offentlige toiletter, som ellers har været lukkede i næsten tre måneder for at mindske spredningen af covid-19.

Lolland Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at genåbningen af toiletterne kommer til at foregå i etaper, efterhånden som kommunens rengøringsfolk bliver klar til det.

På mandag, 8. juni, vil der blive gjort hovedrent på alle toiletterne, og derefter genåbnes de i løbet af de følgende dage.

Toiletterne i Maribo og Nakskov bliver de første, der atter bliver tilgængelige for offentligheden. Derefter følger toiletterne i de mindre byer og til sidst toiletterne på strandene.

Kommunen opfordrer i øvrigt borgerne til selv at medbringe håndsprit samt til at tørre toiletbrættet af før og efter brug, og i det hele taget huske god håndhygiejne i forbindelse med toiletbesøgene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce