mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik
René Holten Poulsen og Jenna Bagge i sidste uges jive.
Foto: FLINDT MOGENS/POLFOTO

Lokal nyt

Overrasket over stor lokal opbakning

Rene Holten fik i sidste uges Vild med Dans en hård kommentar med på vejen. Nu får han kæmpe opbakning fra lokale fans.
06. oktober 2017 kl. 11:25 Af Sofie Rising

Annonce

- Åhh René...ja det var sgu en unødvendig sviner...men os fra Lolland er med dig...og gu’ er du dygtig BUM.

Sådan skriver Hanne Funch i en kommentar til et opslag, som René Holten Poulsen har lagt op på Facebook-siden ”Lolland-Falster Lovestorm”.

I opslaget, hvor René starter med at takke gruppens medlemmer for at hjælpe ham videre i Vild med Dans, skriver han, at fredagen blev lidt mere dramatisk, end han havde regnet med.

Han henviser i opslaget til en kommentar fra Britt Bendixen, som fik sat sindet og tastaturerne i kog, da Vild med Dans fredag rullede over skærmene.

- Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Hvis det ikke kan blive bedre, og du har trænet så meget, så er din begavelse mindre, end jeg troede, lød det fra Britt Bendixen som kommentar til René Holten og dansepartner Jenna Bagges jive.

- Vi er kommet videre, fortæller René Holten. Hun kom efterfølgende over og sagde undskyld, siger han.

Helt så tilgivende er de lokale følgere på Facebook ikke. Et medlem af ”Lolland-Falster Lovestorm” skriver ”Håber sandeligt - Britt har fået at vide, hvordan man bør opføre sig på live tv”, som kommentar til René Holten Poulsens opslag.

- Jeg kan godt forstå, hvis folk ikke synes, det var okay. Det der forargede mig mest, var, at der jo er mange unge, der ser med fredag aften, og endnu flere end der plejer på grund af Julia Sofias medvirken. Voksne kan godt se, at det ikke var en okay kommentar, men det er skidt, hvis de unge seere tænker, at det er i orden at sige sådan til et andet menneske.

Renés opslag har fået over 700 likes og mange har også smidt en støttende kommentar med på vejen.

- Jeg er positivt overrasket over, at så mange følger mig og ved, hvem jeg er. Jeg er meget glad for støtten, siger René Holten Poulsen.

Merry Buch skriver: Du er en god rollemodel for vores børn i Maribo. Vær ligeglad med om du ryger ud af det show på fredag . Du var med og det tæller.

- Jeg tænker altid på, at hvis min indsats kan gøre en forskel og inspirere nogle unge på Lolland til at tro på, at de kan noget, så vil det være fedt. Hvis jeg bare kan inspirere én, så ville jeg blive meget glad, siger René Holten Poulsen, der i sit opslag også skriver, at al begyndelse er svær, og at han heller ikke var særlig godt til at ro kajak, da han startede med det.

Fire uger er der nu gået på dansegulvet, og Réne Holten Poulsen kan godt selv mærke, at han bliver bedre og bedre til at danse.

- Det bliver også sjovere og sjovere. Jeg kan mærke en forbedring, og så er jeg ligeglad med dommerne, siger René Holten Poulsen.

I fredagens udgave af Vild med Dans skal René og dansepartner Jenna danse cha cha cha, som René lover at slutte med et løft.

- Jenna ville lave et slide, men det er lidt blevet vores trademark med et løft til sidst i dansen. Og jeg tænker, at folk synes, at det er fedt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Folkeskolen taber terræn 21. oktober 2018 kl. 23.32

AF: JOHN WENNERWALD

Nedlæggelse af bus- og togruter 15. oktober 2018 kl. 21.54

AF: OLE FREDERIKSEN BEINTHIN

Vil du (ikke hellere) med… 12. oktober 2018 kl. 20.09

AF: KENNETH GULFELDT

Dybt rystet over Lolland Kommune 11. oktober 2018 kl. 23.32

AF: JOHN WENNERWALD

Sandheden om regionerne 07. oktober 2018 kl. 21.15

AF: ANNE-MARIE ABILDGAARD

Guldborgsundlisten… 04. oktober 2018 kl. 19.31

Annonce