cookie-og-privatlivspolitik

32

Billeder

Drive-in koncert med Carpark North på sukkerfabrikken i Nykøbing fredag 26. juni.
Foto: Peter Larsen

Lokal nyt

Parkeringspladsen eksploderede i dyt

BILLEDSERIE: Carpark North blev druknet i blinklys og dytten til koncert på sukkerfabrikken.
27. juni 2020 kl. 11:10 Af David Arnholm

Det sluttede med et gigantisk dyt, da Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune fredag aften afrundede to ugers drive in-underholdning på sukkerfabrikkens oplagsplads i Nykøbing med en koncert med Carpark North.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at de stod øverst på ønskelisten, sagde erhvervs- og citychef André Andersen, da han introducerede bandet og takkede sukkerfabrikken for at stille roe-oplagspladsen til rådighed.

Forinden havde hjemmeværnet guidet bilerne på plads, og NFH Supporters gik omkring og solgte snacks og drikkevarer.

På scenen var Carpark North i firemandsbesætningen, hvor lokale Anders Birk giver en hånd med til at skabe den storladne, elektrorock.

Og i et sæt på en times tid kom bandet omkring flere af de store hits, som ”Human”, ”32” (med en båndet Stine Bramsen), ”Håb”, ”When We Were Kids” og ”Save Me From Myself” (dedikeret til sygeplejersker og andre corona-bekæmere), og undervejs opfordrede forsanger Lau Højen jævnligt publikum til at synge, dytte med og blinke med.

Annonce

- Tusind tak, fordi I er kommet. Det er fantastisk, at I gider komme at sidde i nogle biler at høre en rockkoncert, sagde han og sammenlignende oplevelsen med at stå på scenen med at være med i en Cars-film.

En spritny sang - ”Moments” - der blev lanceret for små to måneder siden, diskede Carpark North også op med, inden det hele selvfølgelig kulminerede med hittet over dem alle, ”Transparent and Glasslike”, der eksploderede i dytten, inden et kæmpe fyrværkerishow gik i gang ude over vandet.

- Jeg tror, det er en af de mest storslåede afslutninger, vi har været med til – og det siger ikke så lidt i Carpark North-land, bemærkede Lau Højen overvældet.

Klik/tryk på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE