cookie-og-privatlivspolitik
Der er en grund til, at Nordic Medicare fylder stadigt mere på Nakskov Sundhedscenter.
Ny lægepraksis i Sundhedscenter forventes åbnet 1. marts. Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Planlægger lægeklinik fra 1. marts

I Region Sjælland satser man på at kunne åbne en ny lægeklinik på Lolland.
09. januar 2020 kl. 19:19 Af Peter Gade

Annonce

NAKSKOV Hos funktionschefen i Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland, Hanne Schønning Nielsen, er ambitionen lige nu, at den planlagte nye lægeklinik i Nakskov kan stå klar til åbning pr. 1. marts.

På det tidspunkt går praktiserende læge Kim Brogaard på pension uden, at det er lykkedes at finde en aftager til hans praksis, så 1.700 patienter står uden læge på det tidspunkt, hvis der ikke findes en løsning.

Alt går indtil nu efter planen, og i Region Sjælland har man nu slået stillinger op til en speciallæge, en daglig leder og en sygeplejerske til tiltrædelse 1. marts.

Der er ansøgningsfrist 15. januar.

Af stllingsopslagene fremgår det, at den læge, man søger, skal være indstillet på at afprøve helt nye former for organisering og omstilling af almindelig praksis, og man henvender sig til speciallæger, der gerne vil afprøve det at have en praksis, men ikke har ønske om selv at stå for den økonomiske investering. Der vil på den baggrund blive taget hensyn til, at der skal sættes tid af til udvikling.

Ifølge opslaget til speciallægestillingen vil der være stor mulighed for fleksibilitet i planlægning af arbejdstider, og der vil være mulighed for en detidsstilling og mulighed for transport i en "kontorbus" til Lolland, som en del af arbejdstiden.

Det ligger fast, at den nye lægeklinik skal indrettes i Nakskov Sundhedscenter, hvor de øvrige praktiserende læger og Nordic Medicare har til huse.

Regionsrådet i Region Sjælland har i budgettet for i år afsat midler til etablering af to nye lægeklinikker, og Nakskov bliver den første.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce