cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag blev der holdt generalprøve til DGI Landsstævnet 2017 i Aalborg. På publikumsrækkerne sad en del af de i alt 6.300 efterskoleelever fra hele landet, der deltager i stævnet.
Foto: Lise Ravnkilde

Lokal nyt

Positive miner trods regn til Landsstævnet

Knap 200 sportsudøvere fra Lolland-Falster er lige nu samlet i Aalborg, hvor der er DGI Landsstævne. Trods de våde udsigter er humøret højt før åbningen i aften.
29. juni 2017 kl. 12:49 Af Laura Lokdam

Annonce

De sidste forberedelser før åbningsceremonien i aften er så småt i gang i Aalborg, hvor omkring 25.000 mennesker de næste dage mødes til DGI Landsstævnet 2017.

Metrologernes forudsigelser er ikke ligefrem optimale for en udendørs sportsbegivenhed.

Men trods lovningen om mere og kraftigere regn hen imod åbningen og i de kommende dage, er humøret højt i det jyske, hvor knap 200 sportsudøvere fra Lolland og Falster lige nu er samlet.

- Vi håber selvfølgelig på, at det vil klare op, for det kan komme til at give problemer med den mængde regn, der er lovet. Men her er rigtig god stemning lige nu og folk glæder sig, lyder det fra Folketidendes reporter på stedet, Lise Ravnkilde.

Fra Lolland og Falster er det primært gymnaster, der deltager i landsstævnet, og de kan godt komme i problemer, hvis regnen fortsætter.

- Man kan se på de forskellige aktiviteter, der har været i går og i dag, at der bliver skruet lidt ned for niveauet, fordi forholdene ikke er optimale. Men de træner stadig og der er ingen tegn på, at de har mistet modet, lyder det fra Lise Ravnkilde.

Skulle metrologerne går hen og holde, hvad de lover, så kan det få stor betydning for åbningsceremonien, der indeholder både sejlende parade, balloner og ildshow. Så der er ingen tvivl om, at der krydses fingre i Aalborg i øjeblikket.

På linket nedenfor kan du se drengene fra Sorø Gymnastik Efterskole, der trodsede regnen her til morgen for at få de sidste detaljer på plads før åbningsceremonien torsdag aften:

https://www.instagram.com/p/BV6eY3ildy1/?taken-by=soroefterskoleKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce