cookie-og-privatlivspolitik
Flammerne var voldsomme, da brandvæsnet nåede frem.

20

Billeder

Flammerne var voldsomme, da brandvæsnet nåede frem.
Foto: Søren Hansen

Lokal nyt

Rækkehus totalt udbrændt

OPDATERET MED NYT OM MULIG BRANDÅRSAG: Brandmure sikrede tilstødende huse mod voldsom brand.
31. januar 2021 kl. 15:00 Af David Arnholm

NYKØBING En brand i et det midterste af tre sammenhængende rækkehuse på Kystparken nær Guldborgsundcentret i Syndby udviklede sig lørdag eftermiddag så voldsomt, at huset er totalt udbrændt.

To beboere i huset opdagede branden lidt efter klokken 15, fik reddet sig ud i god behold og slået alarm til brandvæsnet, der hurtigt kom.

- Det var voldsomt, da vi kom. Det var helt overtændt. Nu er taget faldet sammen, og det er totalt udbrændt, fortalte indsatsleder Johnny Rasmussen lørdag ved 16.30-tiden.

Her var branden kommet under kontrol, men efterslukning kom til at vare i flere timer. Først ved 21-tiden kunne Lolland-Falster Brandvæsen pakke sammen og køre hjem. Dermed sluttede en større indsats, som på det højeste involverede omkring 20 mand og otte køretøjer, herunder flere stigevogne, tankvogne og sprøjter, ligesom politiet er tilstede.

Hvad der har udløst branden vides endnu ikke, men en af de nærmeste dage vil det skulle undersøges af politiets teknikkere, fortæller Johnny Rasmussen. En af beboerne havde dog en mulig forsklaring.

Annonce

- Manden fortalte, at han havde lagt en batteridrevet skrue-/boremaskine til opladning. Måske var det det, men det kan også være noget helt andet, siger Johnny Rasmussen.

Han glæder sig over, at brandmure har været med til at sikre, at de to tilstødende huse ikke også blev antændt.

Mens stationen i Nykøbing var travlt optaget af branden i Sundby, var stationen i Sakskøbing rykket til Nykøbing med en sprøjte og en tankvogn for at være standby.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE