cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Region Sjælland lukker fire lokale testcentre

OPDATERET MED ÅBNINGSTIDER I SAKSKØBING: Styrelsen for Forsyningssikkerhed har besluttet at neddrosle antallet af hurtigteststeder. Det betyder, at flere lokale kviktest-centre lukker inden længe.
22. juli 2021 kl. 10:40 Af Jakob Poulsen

Borgerne på dele af Falster og Lolland må forberede sig på at køre andre steder hen, hvis de fremover ønsker at få taget en corona-kviktest.

Styrelsen for Forsyningssikkerhed har nemlig besluttet at neddrosle antallet af kviktest-steder rundt om i landet.

Det sker, fordi mange danskere nu er blevet vaccineret mod corona, og fordi pcr-test har vist sig at være mere effektive end kviktest til at opdage den såkaldte deltavariant, som på det seneste er blevet den fremherskende corona-variant herhjemme.

I Region Sjælland betyder det inden længe farvel til 16 kviktest-steder, og fire af dem ligger på Lolland-Falster, fremgår det af en pressemeddelelse fra Region Sjælland.

I Guldborgsund Kommune betyder det, at testcentret i Lindholm-kvarteret i Nykøbing lukker 2. august. En uge senere, 9. august, lukker testcentrene i Nysted og Nørre Alslev (Nordfalster Idræts- og Kulturcenter).

Annonce

Derudover får testcentret i Sakskøbing ændrede åbningstider fra 2. august. Fremover vil der være åbent mandag, torsdag og fredag fra klokken 9 til 19, oplyser regionen.

I Lolland Kommune lukker testcentret i Søllested. Det sker 9. august.

Regionen skriver desuden, at man bibeholder en høj testkapacitet ved grænseovergangene i Rødbyhavn og Gedser samt i sommerlandet.

Der vil fortsat være maksimalt 20 kilometer til nærmeste teststed, oplyser regionen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE