cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Regionen opretter 100 ekstra tider til pcr-test i Nakskov

Den stigende covid-19-smitte, ikke mindst på Vestlolland, har betydet, at tiderne på testcentret i Nakskov bliver revet væk. Det gør Region Sjælland nu noget ved.
13. april 2021 kl. 16:51 Af Jakob Poulsen

Region Sjælland har tirsdag eftermiddag besluttet at opjustere antallet af tider, som borgerne kan bestille til at blive pcr-testet for coronavirus på testcentret i Nakskov.

Ifølge enhedschef i Det Nære Sundhedsvæsen, Anne Hjortshøj, har man lagt 100 ekstra tider ind i systemet i morgen onsdag og også de kommende dage vil man lægge ekstra tider ind.

- Tiderne på testcentret i Nakskov bliver simpelthen revet væk. Derfor lægger vi 100 ekstra tider ind i morgen og lidt flere i de kommende dage også. Hvor mange det bliver, vurderes fra dag til dag efter behovet, fortæller hun.

De 100 nye tider skulle allerede nu være tilgængelige i systemet.

Anne Hjortshøj tilføjer, at der også er mange ledige tider til pcr-test på testcentret i Maribo, så hvis man har mulighed for at transportere sig til Maribo, kan man også få en tid der.

Annonce

Den øgede interesse for pcr-testene skal ses i sammenhæng med, at smittetallet den seneste tid er steget i Lolland Kommune, og ikke mindst på Vestlolland, hvor flere skoler og dagtilbud i forskelligt omfang er blevet ramt af smittetilfælde, hvilket har øget behovet for, at børn og voksne bliver testet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE