cookie-og-privatlivspolitik
Patrich Leon Ditlev Jensen kan i år fejre 25-års jubilæum som pølsemand på havnen i Stubbekøbing. Han har de seneste dage haft travlt med at få de sidste stemmer hjem og tage titlen som regionens bedste ishus.
Patrich Leon Ditlev Jensen kan i år fejre 25-års jubilæum som pølsemand på havnen i Stubbekøbing. Han har de seneste dage haft travlt med at få de sidste stemmer hjem og tage titlen som regionens bedste ishus.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Regionens bedste ishus ligger på lokal havn

Med over 1200 stemmer kunne lokalt ishus tage førstepladsen.
12. april 2019 kl. 16:53 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

STUBBEKØBING Selvom Vaffelhjørnet i Hundested halede godt ind torsdag formiddag, lykkedes det i går torsdag klokken 12.00 for Marinaens Køkken i Stubbekøbing at blive kåret som bedste ishus i Region Sjælland i OpdagDanmarks årlige kåring af Danmarks bedste ishus.

- Jeg satte mig bare for, at jeg skulle vinde, og så var det det, griner Patrich Leon Ditlev Jensen, der er ejer af Marinaens Køkken på havnen i Stubbekøbing.

Vinderen blev fundet ved sms-afstemning, og her kunne Marinaens Køkken trække sig i front med 1.214 stemmer - 19 stemmer foran nummer to, Vaffelhjørnet i Hundested.

For at blive blandt de nominerede til titlen skal man nomineres af en tredjepart, hvilket den lokale pølsemand opdagede, han var blevet, ved et tilfælde.

- Konkurrencen var i fuld gang, og jeg har ikke hørt noget om det her. Så siger min søn, om jeg har set, at jeg er med i sådan en konkurrence, og at jeg har fire-fem stemmer. De andre i toppen havde fået hundrede, men alle havde kun fået et par stemmer, så vi var oppe på en sjetteplads. Vi var i feltet, men langt fra den gule trøje. Jeg skrev forsigtigt på Facebook til et par stykker, om de ikke lige kunne tænke sig at stemme, og så begyndte det bare at tage kegler, fortæller Patrich Leon Ditlev Jensen, der efterfølgende fik travlt.

- Jeg har været ude at snakke med Gunslevholm, Næsgaard, XL-Byg - alle mulige. Der har være benarbejde. Det er ikke kommet af sig selv, griner han.

Vinderen af Danmarks bedste ishus 2019 bliver fundet 23. april blandt de fem regionale vindere samt de fem opløbere med flest stemmer. Afstemningen foregår ligesom før på sms. Han tror dog ikke på en sejr her.

- Jeg åbner den anden grill i Kragenæs nu her, så nu er der ikke så meget tid, fortæller han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce