cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Renovations arbejdere har nedlagt arbejdet

I sympati med kollegaer i det nordjyske, har lokale renovationsmedarbejdere nedlagt arbejdet - Der bliver ikke afhentet skrald torsdag.
16. maj 2019 kl. 08:56 Af Margit Olsen

Annonce

Tidligt torsdag morgen har renovationsmedarbejdere hos virksomheden Remondis landet over nedlagt arbejdet, blandt andet også i Guldborgsund og Lolland kommuner.

Per Thorup, der er faglig sekretær hos 3F Frederikshavn, fortæller til tv2.dk, at skraldemændene i Frederikshavn er i konflikt med renovationsfirmaet Remondis.

De har strejket siden onsdag i sidste uge, fordi renovationsarbejderne ikke har fået mere tid til arbejdet, efter der er blevet indført nogle nye skraldespande, der tager længere tid at tømme.

Hos det lokale fælleskommunale selskab REFA bekræfter man torsdag morgen, at renovationsmedarbejdere har nedlagt arbejdet lokalt.

Hos transportvirksomheden Remondis, som står for afhentningen af affaldscontainere i samtlige husstande på Lolland-Falster, beklager driftsdirektør Karsten Linderskov.

- Renovationsmedarbejderne mødes igen i morgen tidlig (fredag – red), hvor de vil tage stilling til, om de går i gang igen.
- Vi beklager situationen og de gener den måtte give og vi arbejder på højtryk for at komme i gang igen, i samarbejde med 3F og DI, udtaler driftdirektøren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

Annonce