cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Keith Karlsen/arkiv

Lokal nyt

Revy-hjemmeside ramt af hackerangreb

Nykøbing Falster Revyens hjemmeside blev torsdag hacket - muligvis af russere.
14. maj 2021 kl. 09:45 Af Jakob Poulsen

Landsdelens største revy, Nykøbing Falster Revyen, er tilsyneladende også blevet interessant for folk udenfor landets grænser. Men ikke på en måde, som revydirektør Mickey Pless er glad for.

På et tidspunkt i løbet af i går torsdag eller natten til torsdag blev revyens hjemmeside nemlig udsat for et hackerangreb.

- Det er p.... irriterende for at sige det mildt. Når man kom ind på hjemmesiden og havde været der i nogle få sekunder, blev man pludselig dirigeret videre til en russisk hjemmeside med noget russisk tekst, som jeg ikke kunne læse, og man kunne ikke komme videre, fortæller Mickey Pless.

Han kan dog berolige revyens gæster med, at alle kundeoplysninger og betalingsoplysninger ligger på en ekstern server og ikke er blevet berørt af angrebet.
- Vores egen webmand kunne ikke løse det, så vi måtte have en udefra til at hjælpe os. Der er stadig lidt problemer, men det bliver forhåbentlig løst i løbet af i dag (fredag, red.), forklarer Mickey Pless.

Fredag formiddag var situationen fortsat den, at man efter kort tid blev dirigeret væk fra revyens hjemmeside og over til en side med reklame - dog ikke med russisk tekst denne gang.

Annonce

Mens hackerangrebet selvsagt ærgrer revydirektøren, kan han på positivsiden glæde sig over, at revyen nu har rundet 17.000 solgte billetter, så billetsalget fortsætter altså trods problemerne i cyberspace.

Årets revy har premiere 10. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE