cookie-og-privatlivspolitik
- Vi glæder os kolossalt, siger en både begejstret og lettet revydirektør Mickey Pless.

3

Billeder

- Vi glæder os kolossalt, siger en både begejstret og lettet revydirektør Mickey Pless.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Revy spiller i år - billetsalg i gang

Den får alt, hvad den kan trække af show og udstyr, fastslår direktør.
27. februar 2021 kl. 06:22 Af Hans Gandrup

NYKØBING - Vi spiller!

Sådan lyder det med lige dele begejstring, forventning og lettelse fra Mickey Pless, direktør for Nykøbing F. Revyen.

- Og jeg kan i øvrigt love, at den får alt, hvad den kan trække. Det bliver et stort revy-show. Alle på og bag scenen står og hopper for at komme i gang. Vi brænder for at levere revy. Og jeg kan i øvrigt også mærke, at folk nu brænder for at komme ud og opleve levende underholdning, siger Mickey Pless, som sidste år havde sin debutsæson som revydirektør - men uden revy.

Corona satte en stopper for forestillingerne.

Også i år har der været - og er - store udfordringer med corona, restriktioner og regler.

Annonce

- Det er en rutsjebanetur uden lige. Det har ærlig talt været temmelig sindssygt at være med til. Men jeg kan kun bukke og sige tak til alle involverede, som viser en utrolig gejst, velvilje og fleksibilitet for at få tingene til at lykkes. Og nu står det altså fast, at der bliver en Nykøbing Revy 2021. Vi glæder os kolossalt, siger han på vej hjem fra et møde med de sidste tilretninger og godkendelser af revyens ramme: scenografien.

- Vi mangler lige at få de allersidste formaliteter på plads, men at der bliver en revy her i byen er sikkert. Og genåbningen af butikker betyder i øvrigt også, at vi fra på mandag åbner billetsalget fysisk på teatret, siger Mickey Pless.

- Jeg kan glæde mig over masser af forhåndsreservationer. Men der er altså også billetter til salg fra på mandag. Vi har åbent mandage og tirsdage i marts fra klokken 11 til 15 . Der er godt 8.000 billetter til salg. Samlet set bliver der en del færre revybilletter i år i forhold til tidligere, fordi vi skærer ned på antallet af pladser per forestilling. Men det skal selvfølgelig være sikkert at gå i revyen. Færre pladser har så naturligvis også nogle økonomiske konsekvenser for os - men lige nu gælder det først og fremmest om at overleve og komme til at vise noget revy i Nykøbing, understreger han.

Mickey Pless konstaterer i øvrigt også med tilfredshed, at også folk "udenom" revyen tripper for at få deres ideer på scenen. Det gælder ikke mindst tekstforfatterne.

- Vi er i den tidsmæssigt lidt usædvanlige situation, at jeg allerede nu sidder med tekster, som ubetinget har kvalitet til revyen. Det er udtryk for, at mange sidder med ideer og oplæg, som de er mere end ivrige for at få ud. Trods alle problemer synes jeg, det lover godt for vores revy, tilføjer direktøren.

Annonce

Årets Nykøbing Revy har premiere 10. juni og kører frem til 21. august.

- Undervejs er der naturligvis mulighed for at sætte ekstraforestillinger i salg, men nu tager vi én dag ad gangen, siger Mickey Pless.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE