cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Revyen venter på sommer og udgiver ny julesang

Revyholdet bag Nykøbing Falster Revyen 2021 har sammen sunget og indspillet en helt ny julesang, hvor der er skruet op for julestemningen. Sangen er klar til at skabe masser af julehumør i hele julemåneden.
01. december 2020 kl. 06:20 Af Pia Winther

Annonce

Nykøbing "Vi er flere, der vil insistere på, at julen bliver dejlig i år. "

Sådan synger revyholdet bag næste års Nykøbing Falster Revy. Med masser af bjældeklang bliver julen 2020 sunget ind med en helt ny julesang fra Danmarks næststørste revy.

- Det er første gang, at en revy laver en julesang popsang, og da vi i 2020 ikke fik muligheden for at optræde, hvad var så mere oplagt end at lave en julesang, fortæller revydirektør Mickey Pless, der står bag musikken, mens skuespiller Rasmus Krogsgaard har skrevet teksten til "Mens vi venter ... ", der skal sprede julehumør fra 1. december.

- Vi lægger 2020 bag os og ser frem mod 2021, hvor vi glæder os til, at vi skal på revyscenen igen. Det kan man vist ikke gøre meget bedre end med en julesang, og så er vi jo bare alle sammen helt pjattede med jul, siger revydirektør Mickey Pless om baggrunden for julesangidéen.

I 2021 er det Silas Holst, Pernille Schrøder, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort og Mickey Pless, der sørger for underholdningen i Nykøbing Falster Revyen.


Hele holdet i studiet

Og det er også hele revyholdet, der har været i studiet for at indspille julesangen.

- Jeg synes jo, at det har været helt fantastisk at kunne samle alle skuespillerne om at lave julesangen. Det sammenhold og fællesskab, som revyholdet har, gør bare, at det bliver et fantastisk revy år i Nykøbing Falster i 2021. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om," siger Mickey Pless.


Vil sprede julestemning

Teksten giver i ægte revystil et par kærlige stikpiller til coronarestriktionerne, og så sætter sangen ord på noget af det, som mange efterhånden sukker efter, ikke mindst i juletiden.

- Vi glæder os til, at vi igen kan være sammen, som vi har lyst til. Det har været et hårdt år for rigtig mange mennesker, og vi forsøger med sangen her at sprede lidt julestemning og give folk et smil på læben, siger Mickey Pless, der lover revyhungrende gæster, at Nykøbing Falster Revyen, der årligt tiltrækker godt 30.000 gæster, vil blive spillet næste år.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce