cookie-og-privatlivspolitik
Livredderne har ikke haft så travlt i år. Og det er en god ting.
Foto: Andreas Johansen

Lokal nyt

Rolig sæson på stranden i Marielyst

Livredderne på Marielyst har indtil videre haft en rolig sommer, viser opgørelse.
16. juli 2019 kl. 09:29 Af Andreas Johansen

Annonce

Juli måned har både budt på skoldhede sommerdage og overskyede uger, hvor de fleste af Lolland-Falsters tusindvis af turister mest har holdt sig fra badestrandende. Og det kan mærkes på antallet af aktioner på stranden i Marielyst.

TrygFonden, der står bag TrygFonden Kystlivredning, der blandt andet er til stede på badestranden i Marielyst, har opgjort tallene for, hvor mange gange livredderne har været i aktion.

På Marielyst er det ikke blevet til ene eneste livreddende situation indtil videre. Til gengæld har der været rig mulighed for livredderne for at forebygge og oplyse badegæsterne. Der er nemlig registreret hele 53 forebyggende aktioner og 410 oplysende indsatser i følge TrygFonden.

Michael Iwersen, uddannelsesleder i TrygFonden Kystlivredning, fortæller om sæsonen hidtil. Den har ikke budt på så megen sol som sidste år, og det kan ses i antallet af aktioner.

- Vi kan se, alle tallene er lavere end i år for livredderne. Det er ikke fordi, vi ikke har haft godt vejr – det har bare ikke været lige så meget som sidste år. De har stadig noget at lave, men heldigvis kun forebyggende indsatser. En god sæson, men livredderne synes da det er sjovere at arbejde, når solen skinner. Dog er det dejligt, at ingen har været i livsfare - og så giver de rolige dage god mulighed for at træne, forklarer Michael Iwersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce