cookie-og-privatlivspolitik
Nysted Sejlklub er vært og hovedarrangør ved arrangementet, som sker i tæt samarbejde med Nysted Erhvervs- og Turistforening, Nysted Smakkelaug samt Nysted Hajkutter Regatta.
Nysted Sejlklub er vært og hovedarrangør ved arrangementet, som sker i tæt samarbejde med Nysted Erhvervs- og Turistforening, Nysted Smakkelaug samt Nysted Hajkutter Regatta.
Foto: Ingrid Riis/arkiv

Lokal nyt

Sail-in-koncert til vands

Fire lokale foreninger er gået sammen om at lave en maritim udgave af en drive-in-koncert.
31. juli 2020 kl. 06:26 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYSTED Duoen Lolland Falster giver på søndag fra klokken 16 til 18 koncert.

Koncerten bliver dog lidt anderledes end normalt, da den vil foregå ombord på skibet "N3 Alliance", der vil ligge for anker et godt stykke fra land ude i Nysted Nor.

Nysted Sejlklub har modtaget støtte på 10.000 kroner fra Guldborgsund Kommune til denne koncertoplevelse til vands, hvor publikum ankommer i båd, som en alternativ udgave af en drive-in-koncert.

Sail-in-koncerten er gratis og åben for alle, men koncerten henvender sig primært til sejlere og andre brugere af vandet. Aktiviteten har til formål at skabe en god og coronavenlig sommeroplevelse. Desuden holdes koncerten i samme periode, hvor der normalt er hajkutterfestival, og det forventes, at to-fire hajkutter-skibe alligevel vil gæste Nysted Havn.

- Der er jo selvfølgelig nogle, der føler sig snydt, kan vi se allerede nu på Facebook. De spørger jo, om man ikke kan høre det fra land. Og nej, det kan man ikke. Ideen er faktisk at få det så langt væk fra land, at vi ikke får folk til at stimle sammen et bestemt sted, fortæller Anne Svendsen fra Nysted Smakkelaug, der sammen med NET, Nysted Sejlklub og Nysted Hajkutter Regatta står bag arrangementet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce