cookie-og-privatlivspolitik
I forretningen på C. E. Christiansens Vej viser Jens Christian Been fra Sanistål nogle af de indsamlede masker frem.

2

Billeder

I forretningen på C. E. Christiansens Vej viser Jens Christian Been fra Sanistål nogle af de indsamlede masker frem.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Samler støvmasker ind fra kunder

Opfordrer håndværkere til at donere støvmasker.
24. marts 2020 kl. 16:40 Af Margit Olsen

Annonce

MARIBO Hos Sanistål i Maribo beder man håndværkere om at kigge på værkstedet og i firmabilerne, om der er støvmasker, som kan undværes og doneres videre i kampen mod smittefare med covid-19.

Mandag lavede forretningschef Morten Dalgaard fra Sanistål i Maribo et opslag på virksomhedens facebookside, hvor han efterlyste støvmasker.

- I sidste uge ryddede Falck hylderne hos os for støvmasker, fordi de var ved at løbe tør for masker, som de bruger ved alle udrykninger.

- Det fik mig til at tænke på, at vi her i forretningen, som er en grossistvirksomhed for håndværkere, kunne hjælpe med at opbygge et lager af masker, som kunne gives videre til dem, som får brug for det.

Det kan jo være, at der hos de lokale håndværkere er lidt ekstra på lager. Måske kan de donere en halv pakke eller bare nogle stykker.

- Det kan jo være lige pludselig, et plejecenter eller andre kommer til at mangle, skriver Morten Dalgaard, som arbejder videre med, hvordan man vil fordele de indleverede masker.

Han oplyser, at for at kunne bruge maskerne i forbindelse med corana skal de være i klassen p2 og p3. Naturligvis sterile og pakket ind i originalemballagen af plastic.

- Vi har sat en spand op ved indgangen til forretningen på C. E. Christiansens Vej 46 i Maribo, hvor man kan lægge maskerne i.

Opslaget på Facebook er fra mandag, hvor det blev slået op, og til tirsdag formiddag blevet delt over 600 gange.

Områdeleder på Lolland-Falster for ambulanceudrykning hos Falck Daniel Gertsen siger til Folketidende, at man ikke er på vej til at løbe tør for masker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce