cookie-og-privatlivspolitik
Hygge i Camp Kongen af Lolland. Det er Marie Vinther Clausen til højre.

2

Billeder

Hygge i Camp Kongen af Lolland. Det er Marie Vinther Clausen til højre.
Foto: Privatfoto

Lokal nyt

Samlet om Kongen af Lolland

ROSKILDE: En flok unge fra Lolland er samlet i en lejr, hvis navn er dedikeret til flere af deltagernes far.
05. juli 2019 kl. 21:50 Af Jakob Poulsen

Annonce

ROSKILDE Når over 100.000 mennesker er samlet på ét sted og bor i forskellige mindre lejre, som de fleste af deltagerne på Roskilde Festival gør, så er det godt at finde på et navn til ens lejr - eller camp, som det hedder - der skiller sig ud fra mængden.

Det er formentlig lykkedes meget godt for den flok på godt 15 lollikker og andre, som er samlet i Camp Kongen af Lolland.

Blandt dem er Marie Vinther Clausen, og hun fortæller, at årets camp-navn er dedikeret som en hyldest til Jörgen Ulvedahl Carlsen fra Maribo, som har gjort meget for flere af deltagerne gennem årene.

- Han er far til flere af vores campmedlemmer og bonusfar til os andre, fortæller Marie Vinther Clausen om "Kongen af Lolland".

Men hyldesten stopper ikke der. Tidligere på ugen var gruppen til et såkaldt "battle rap" i festivalens Camp Bodega. Her duellerede nogle af festivaldeltagerne i kunsten af rappe - altså musikformen - og her fik Camp Kongen af Lollands debutant på Roskilde, Asbjørn, overtalt de andre deltagere til at rappe om Jörgen Ulvedahl Carlsen.

- Det er tredje år, at jeg er med, men de fleste andre i vores camp har været med endnu længere. Mange af os kender hinanden fra, da vi gik på Maribo Gymnasium, og flere af os er også i familie. I dag bor de fleste i København, men der er også nogle, som bor i Odense og Aarhus og en enkelt i Norge.

- Vi mødes hvert år på Roskilde, så det er ligesom her, vi kan samles alle sammen og falde tilbage i de gamle roller og bare slappe af. For os handler det rigtigt meget om samvær og om at have tid til hinanden.

- Vi har været her hele ugen, og de første dage var det mest fest og ballade, men nu handler det mest om musikken og så ellers bare slappe af og hygge os og løse lidt kryds-og-tværs. Det er mig, der har taget det med, fortæller Marie Vinther Clausen.

Det er første gang, at hun er med på Roskilde helt fra starten af ugen.

- Det kan jeg kun anbefale. Det er super nice. Og i morgen (i aften, red.) skal vi se The Cure. Det er nok det, jeg har glædet mig mest til, så der skal jeg helt op foran, lyder det beslutsomt fra Marie Vinther Clausen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce