cookie-og-privatlivspolitik
Hardi Cup plejer at lokke mange mennesker til banerne i Nørre Alslev - både spillere og tilskuere. Billedet her er fra stævnet i 2019.
Hardi Cup plejer at lokke mange mennesker til banerne i Nørre Alslev - både spillere og tilskuere. Billedet her er fra stævnet i 2019.
Foto: Ingrid Riis/arkivfoto

Lokal nyt

Satser på Hardi Cup i år

- Vi satser meget på at kunne gennemføre noget, der kommer så tæt som muligt på det, det har været de sidste mange år, fortæller Hardi Cup-udvalgets formand .
26. februar 2021 kl. 19:24 Af Jakob Poulsen

NØRRE ALSLEV Corona-smittetallene er lave og har været det i et godt stykke tid efterhånden, og fra på mandag begynder dele af samfundet atter at åbne sig en smule igen.

Og da alle, som måtte ønske det, gerne skulle være vaccineret inden udgangen af juni, giver det håb for, at en række større, sociale arrangementer igen kan afvikles til sommer.

Det håber de også i Nørre Alslev Boldklub, hvor Hardi Cup-udvalget derfor så småt er gået i gang med at planlægge det store, traditionsrige fodboldstævne, som er programsat til at finde sted i weekenden i uge 32.

- Vi kan jo ikke garantere noget, men vi håber da, at stævnet kan komme til at køre igen, og vi satser meget på at kunne gennemføre noget, der kommer så tæt som muligt på det, det har været de sidste mange år, fortæller Hardi Cup-udvalgets formand Carsten Petersen.

Fodboldstævnet, hvor hyggen prioriteres højt, plejer at have deltagelse af cirka 1.000 mennesker og omkring 50-60 hold, men sidste år måtte stævnet aflyses på grund af coronasituationen. Netop derfor håber arrangørerne ekstra meget, at dette års stævne kan gennemføres.

Annonce

- Det gjorde ondt på rigtig mange, at vi måtte aflyse sidste år. Vi har mange bolde i spil i øjeblikket, men det hele kommer 110 procent an på, hvad der sker med smittesituationen i de kommende måneder, og måske må vi vente til 2022 med at prøve igen, men vi vil i hvert fald ikke trække stikket allerede, siger Carsten Petersen.

Derfor fortsætter planlægningen også ud fra, at stævnet kan gennemføres, og sidst i næste uge åbnes der for tilmeldinger på stævnets hjemmeside www.hardicup.dk.

- I udgangspunktet er det et stævne for dem, der måske ikke tager fodbolden helt så seriøst og træner fire gange om ugen, men der er plads til alle, forklarer han, som har svært ved at spå om, hvor mange hold der vil tilmelde sig i år.

- Hvis vi får lov at afvikle et stævne som vores, bliver der sikkert også gang i rigtig mange andre sociale arrangementer rundt omkring til den tid, siger Carsten Petersen.

Det er 12. gang, der skal spilles Hardi Cup i Nørre Alslev.

Annonce

Læs også artiklen "Foreninger glæder sig til at komme i gang igen" fra fredagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE