cookie-og-privatlivspolitik
250 havde købt billetter til spisningen, der i år var blevet færre i antal grundet corona-restriktionerne.

13

Billeder

250 havde købt billetter til spisningen, der i år var blevet færre i antal grundet corona-restriktionerne.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Saxine-fest med æresmedlem

Fredag løb den traditionelle Saxine-festival af stablen i en coronavenlig udgave, hvor Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band benyttede lejligheden til at udnævne sit første æresmedlem nogensinde.
01. august 2020 kl. 11:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

SAKSKØBING Søndergade i Sakskøbing var dækket op med langbord i går, da den årligt tilbagevendende Saxine-fest fandt sted. For at gøre begivenheden lidt mere coronavenlig spiste "kun" 250 stegt flæsk med persillesovs i stedet for de sædvanlige 500, ligesom der også var kommet lidt mere plads mellem bordene.

Coronavirus var også oppe at vende, da Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band gav koncert, og orkesterleder Brigitte Larsen gav en kort tale under koncerten på Rådhustorvet. Orkestret havde grundet corona måttet aflyse flere koncerter som eksempelvis påskemusik og jubilæumsarrangementer, men også den traditionelle forårskoncert.

- Og til vores forårskoncert plejer der at ske lidt ekstra, men det har vi måttet udskyde, fortalte Brigitte Larsen, der derfor kunne præsentere en ny medalje, der skulle gå til tambourskorpsets første æresmedlem nogensinde.

- Personen udnævnes gennem sit virke og sit store engagement over en lang årrække, og som har gjort en særlig og ekstraordinær indsats til gavn for Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band og deres medlemmer. Personen har været, og er stadig, en markant personlighed i korpset og har via sin indsats sat sine spor i korpsets historie, fortalte Brigitte Larsen, der derfor kunne udråbe tidligere orkesterleder Helle Bertram Nielsen som æresmedlem for sine 38 år som orkesterleder og i alt 52 år i korpset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce