cookie-og-privatlivspolitik
Sådan ser Nykøbing F. Revyens hold 2021 ud. Fra venstre: Rikke Buch Bendtsen, kapelmester og direktør Mickey Pless, Silas Holst, instruktør og skuespiller Rasmus Krogsgaard, Pernille Schrøder og Karsten Jansfort.

2

Billeder

Sådan ser Nykøbing F. Revyens hold 2021 ud. Fra venstre: Rikke Buch Bendtsen, kapelmester og direktør Mickey Pless, Silas Holst, instruktør og skuespiller Rasmus Krogsgaard, Pernille Schrøder og Karsten Jansfort.
Foto: PR

Lokal nyt

Silas Holst skal medvirke i Nykøbing F. Revyen i 2021

Det er en drøm, som er gået i opfyldelse for mig, siger Silas Holst om sin medvirken i Nykøbing F. Revyen.
08. juni 2020 kl. 09:00 Af Pia Winther

Silas Holst er det sidste navn på Nykøbing F. Revyens revyhold til 2021.

- Jeg er simpelthen så glad for, at Silas meget hurtigt takkede ja til at medvirke i Nykøbing F. Revyen - det er et scoop, synes jeg. Jeg har faktisk været så heldig at arbejde sammen med Silas tilbage i 2011, hvor han var koreograf i Ganløse Revyen, hvor jeg på daværende tidspunkt var kapelmester, siger Mickey Pless.

Siden er der sket rigtig meget, og Silas er jo nærmest blevet hele Danmarks eje og med rette. Ikke mindst på grund af hans medvirken i Vild Med Dans på TV2, som han som bekendt har vundet tre gange, senest sammen med skuespilleren Jakob Fauerby i 2019.

Revygenren er ikke helt ny for Silas Holst. Han medvirkede som danser i Cirkusrevyen i 2006 og 2007 og var skuespiller i Rottefælden i Svendborg tilbage i 2014, hvilket han helt fortjent også modtog en talentpris for ved Revyernes Revy.

- Jeg så Silas i Rottefælden i 2014, og han gjorde det glimrende, og for flere år tilbage så jeg Silas i musicalen Crazy For You på Det Ny Teater i København, og her blev jeg blæst bagover af hans talent. Derfor var det helt naturligt for mig at spørge, om han ville medvirke i 2021, og det bedste var, at han faktisk ikke skulle tænke meget over det, men sagde ja meget hurtigt. Revygenren fornyer sig hele tiden og heldigvis for det, og derfor skal vi også give plads til nye unge skuespillere, som kan være med til at føre revyen videre i mange år endnu, og der er Silas et rigtig godt bud på en spiller, som både kan og vil det. Så skader det altså heller ikke, at manden både synger og danser rigtig godt og har begge ben solidt plantet på jorden og elsker det festlige, folkelige og fornøjelige, siger Mickey Pless.

Annonce

- Det er en drøm, som er gået i opfyldelse for mig. Jeg har længe gerne ville prøve flere kræfter med revyen, så da Mickey ringede, sprang jeg til med det samme. At det så oven i hatten er Nykøbing F. Revyen, som jeg skal medvirke i, er bare endnu et stort plus. Jeg er piv stolt af at være blevet spurgt og være med på holdet sammen med så garvede revykræfter, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære Nykøbing og omegn bedre at kende, siger Silas Holst.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce

ANNONCE