cookie-og-privatlivspolitik
2018-02-06-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Evigheden, Nykøbing.
Kommunen og Lolland-Falsters brandvæsen  sørgede for at der blev hældt over 20 tons vand på skaterbanen i Evigheden så der kunne dannes skøjtebane.
Da de mange tusinde liter vand var sprøjtet ud i bassinet tjekkede Klaus Lykkebæk vandstaden. Siden er den faldet på grund af revner i bassinets asfalt.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Skøjtebanen aflyses

Vand siver ud gennem porøs asfalt
08. februar 2018 kl. 12:47 Af Martin S Poulsen

Der bliver ingen skøjtebane på aktivitetsgrunden Evigheden i denne omgang. Tirsdag kom brandvæsnet ellers forbi og sprøjtede 24.000 liter vand ud på det, der skulle have været en midlertidig skøjtebane, hvor der normalt er skaterbane.

- Men allerede om aftenen var vandstanden sunket et par centimeter, og torsdag morgen kunne vi konstatere, at vandspejlet var sunket yderligere nogle centimeter, fortæller Klaus Lykkebæk, der er leder for fritid i Guldborgsund Kommunes Center for Borger og Branding.

Kommunens folk har tjekket risten i bunden af bassinet, men risten holder tæt. Det gør den asfalt, som firmaet Elverdal har lagt på, imidlertid ikke.

- Asfalten er porøs og revner flere steder. Vandet siver langsomt ud gennem revnerne og ned i et hulrum under konstruktionen, siger Klaus Lykkebæk.

Læs mere om skøjtebanen, der forsvandt, i fredagens udgave af Folketidende.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE