cookie-og-privatlivspolitik
Engestofte set fra luften.
Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Søger publikum til lokale optagelser af DR1-musikprogram

Midt i september laves der optagelser til et nyt program på DR1, hvor kendte musikere medvirker. Optagelserne finder sted på Lolland.
21. august 2019 kl. 08:05 Af Jakob Poulsen

Annonce

For cirka fem uger siden kunne vi her på folketidende.dk fortælle, at Engestofte Gods ved Maribosøerne havde lagt lokaler til optagelser af et nyt musikprogram med kendte danske musikere, som skal sendes på DR1 sidst på året i år eller i begyndelsen af det nye år.

Nu skal der optages yderligere et antal programmer, og i den forbindelse søger man publikum, som har lyst til at medvirke og overvære optagelserne.

Det er det svenske format "De Største Poeter", som man optager i en dansk udgave, men programmet får tilsyneladende en anden titel på dansk.

www.fjernsynet.dk, som er et site, der siden 2003 har beskæftiget sig med at skaffe publikum til optagelser af danske tv-programmer, omtales programmet med titlen "Helt lyrisk".

Programserien får Lise Rønne som vært, og får blandt andre deltagelse af Poul Krebs, Caroline Henderson, Jokeren og Bro samt orkestret fra X Factor.

Der medvirker fire soloartister pr. show, og her skal de optræde med egenkomponeret musik til særligt udvalgte lyriske tekster.

Optagelserne finder sted den 12. september, 16. september og 17. september - alle dage fra klokken 14.45 og forventet maksimalt tre timer frem.
Billetterne er gratis, men børn under 12 år kan ikke deltage.

Du kan læse mere samt bestille billetter ved at klikke her.

Opdateret: Alle billetter er bestilt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce