cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Spørger gæsterne om deres mening om Dølle

Markedsledelsen gennemfører fra tid til anden en spørgeskema-undersøgelse blandt markedsgæsterne for at høre deres mening om markedet.
19. maj 2019 kl. 09:20 Af Jakob Poulsen

Annonce

Intet Døllefjelde-Musse Marked uden de mange, mange tusinder af mennesker, som hvert år strømmer til markedspladsen for at hygge sig og lade sig underholde.

Men hvorfor kommer de? Hvad er godt, og hvad er skidt? Det er kort fortalt nogle af de spørgsmål, som markedsledelsen gerne vil have svar på.

Derfor gennemfører de af og til en spørgeskemaundersøgelse blandt markedsgæsterne for at høre deres mening om det hele.
- Vi har jo brug for at vide fra gæsterne, hvad det er, der gør, at de kommer eller måske ikke vil komme mere. Det er næsten den eneste måde, vi kan høre folks mening på ansigt til ansigt, forklarer markedsformand Leif Chortzen.

Og resultaterne af spørgeskemaundersøgelsen, som en række frivillige gennemfører, bliver brugt både i den efterfølgende evaluering af dette års marked og i planlægningen af det kommende års marked, forsikrer Leif Chortzen.

Blandt de frivillige, der er ude med spørgeskemaer og kuglepen for at tale med markedsgæster i år, er Ole Madsen fra Sakskøbing-Slemminge Håndboldklub, SSHK (til højre på billedet herover).

Resultaterne af årets markedsundersøgelse foreligger af gode grunde ikke endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce