cookie-og-privatlivspolitik
Flere betjente var i aktion på stedet.

9

Billeder

Flere betjente var i aktion på stedet.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Stenkast mod bil: Motorvej afspærret af politiet

Opdateret mandag 8.30: Bil ramt af genstand tæt på bro, hvor tre personer blev set. Politiet vil gerne høre fra personer som har været på bro.
27. september 2021 kl. 08:30 Af David Arnholm og Margit Olsen

LOLLAND Kort før klokken 19 søndag aften var en 30-årig mandlig bilist fra Holeby på vej ad Sydmotorvejen i nordgående retning.
Lige ved afkørsel 45, hvor Majbøllevej bliver ført over en bro ved motorvejen, fik bilisten øje på tre personer på broen. Da han passerede broen, blev hans bil ramt af nogle genstande, hvilket fik ham til at hive kraftigt i rattet, men han fik rettet op og kunne fortsætte sin kørsel.

- Manden valgte dog at køre videre til hans bestemmelsessted i Roskilde, inden han undersøgte bilen og skaderne på taget, siger vagtchefen hos Sydsjælland og Loland-Falsters Politi mandag morgen.

Efter anmeldelsen valgte politiet, at lukke motorvejen i flere omgange i et forsøg på at finde den eller de genstande, som ramte bilen.

Først blev det nordgående spor spærret mellem afkørsel 45 Guldborg og afkørsel 44 Eskilstrup. Siden blev motorvejen ved 23-tiden spærret i sydgående retning - først mellem afkørsel 44 Eskilstrup og 45 Guldborg, siden - omkring klokken 23.35 - blev afspærringen atter rykket, så det var strækningen mellem afkørsel 45 Guldborg og 46 Sakskøbing, der var spærret.

Kort før midnat afsluttede politiet undersøgelserne - uden resultat og motorvejen blev farbar i begge retninger.

Annonce

- Vi hører meget gerne fra alle personer, som har været gående over broen ved motorvejen først på aftenen søndag. Eller bilister, som har set personer på broen, siger vagtchefen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Mandag er det aftalt med politiet, at bilisten kører sin bil til undersøgelse på politistationen i Nykøbing, så politiet kan besigtige skaderne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE