cookie-og-privatlivspolitik
Brydeklubben Thors formand Morten Ahlefeldt ses her med en af de papkasser, som brydemadrasserne blev stjålet fra. Nu er madrasserne fundet igen.
Brydeklubben Thors formand Morten Ahlefeldt ses her med en af de papkasser, som brydemadrasserne blev stjålet fra. Nu er madrasserne fundet igen.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Lokal nyt

Stjålne madrasser fundet

Et tip førte politiet til Brydeklubben Thors stjålne brydemadrasser
22. marts 2019 kl. 11:00 Af Margit Olsen

Annonce

NYKØBING Blot få uger før Brydeklubben Thors store traditionelle stævne Thor Masters skule løbe af stablen i den forgange weekend fik klubben stjålet to helt nye brydemadrasser i størrelsen 12 gange 12 meter. Madrasserne var fjernet fra et lagerrum ved klubhuset, hvortil de var leveret få uger forinden.

Men nu er madrasserne dukket op igen. De blev fundet på en adresse i Tappernøje på Sydsjælland, oplyser politiet.

Madrasserne var sponseret af verdensforbundet United World Wrestling og repræsenterede en værdi på omkring 200.000 kroner. Nye madrasser måtte i hast fremskaffes inden det store stævne, hvor godt 150 brydere fra 18 nationer repræsenterede verdenseliten. Thor Masters er en vigtig del af forberedelse til EM i april i Bukarest og VM i Kasakhstan i november.

Derfor var det en stor streg i regningen for BK Thor, at de nye madrasser pludselig var væk, inden de overhovedet var taget i brug for alvor.

- Men takket være en ekstraordinær indsamling hos vores sponsorer og en hurtig udmelding fra vores forsikringsselskab Alm. Brand kunne vi nå at købe nye madrasser i 11. time inden stævnet, siger næstformand i BK Thor, Bjørn Ulriksen.

Nu er de stjålne madrasser som nævnt fundet igen. Ifølge lokalpolitiet i Nykøbing var det et tip, som torsdag førte politifolk til adressen i Tappernøje, hvor madrasserne ganske rigtigt befandt sig.

- Det var en 49-årig mand, som havde taget madrasserne, fortæller Bo von Würden fra lokalpolitiet.

- Han erkendte at have taget madrasserne, men mente ikke, at han havde stjålet dem, da han havde en opfattelse af, at de ikke skulle bruges til noget, da de stod sammen med noget affald i lagerrummet. Manden har i weekenden 23.-24. februar hentet madrasserne i flere omgange på en trailer og kørt dem hjem til Tappernøje.

- Han har til os fortalt, at han faktisk ikke vidste, hvad madrasserne var beregnet til, siger Bo von Würden.

Hos brydeklubben er der lettelse over, at madrasserne nu er fundet.

- Det er dejligt, at vi har fået en afslutning på den kedelige historie og får lagt låg på den problematik, siger Bjørn Ulriksen.

- Vi har ikke fået madrasserne til Nykøbing. De er i teorien forsikringsskabets nu, da vi har fået erstatning, tilføjer han..

De genfundne madrasser er dog ikke i god stand.

- Vi har været på besigtigelse her i formiddag sammen med politi og forsikringsselskab der, hvor madrasserne nu bliver opbevaret. Og vi kunne se, at madrasserne havde lidt en del overlast, ligesom flere dele manglede. Men vi sigter på en forhandling med forsikringsselskabet om overtagelse af madrasserne, som vi kan bruge som reservedele, siger Bjørn Ulriksen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce