cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver fuldt hus på uddannelserne på Erhvervsakademiet Zealand og Absalon Campus Nykøbing i Bispegade.
Ny små enkeltmandsborde på vej til Absalon Campus Nykøbing.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Studerende får borde igen

De studerende kan hen over efteråret se frem til igen at kunne sætte sig ved et bord i undervisningslokalerne.
16. september 2020 kl. 11:29 Af Margit Olsen

Annonce

For lidt over en måned siden, valgte man at fjerne bordene i undervisningslokalerne på Professionshøjskolen Absalons afdelinger - Også Campus Nykøbing, for at sikre mulighed for afstand mellem de studerende midt i en coronatid.

Siden midten af august, har de studerende derfor kun haft en stol i undervisningslokalerne, mens de har måtte have computer, bøger og så videre i skødet, mens de modtog undervisning.

Men nu kan nogen af de studerende igen se frem til at få et bord at sidde ved.

Hen over efteråret vil der ankomme helt nye borde til de forskellige afdelinger af Absalon. Bordene bliver enkeltmandsborde oplyser Absalon på deres hjemmeside.

- Det er fortsat vigtigt, at vi kan gennemføre mest mulig undervisning på vores campus. Derfor er der arbejdet på en bedre og mere permanent løsning, så der fremover kan være lige så mange studerende i lokalerne, mens vi tager bedre hensyn til ergonomi, trivsel og studiemiljø, oplyser Absalon.

Det vil dog ikke være alle studerende, som vil blive tilbudt et bord.

- Så længe myndighedernes retningslinjer om mindst en meters afstand gælder, vil det være nødvendigt at kombinere de mindre borde med stolerækker i nogle lokaler. Derfor kan der være tilfælde, hvor ikke alle kan få et bord, skriver Absalon.

De mindre borde er i øjeblikket under produktion. De første borde leveres i midten af oktober og fordeles gradvist på alle Absalons campusser. De sidste forventes opsat i midten af november.

Bordene er en varig løsning og vil således være de borde, der også anvendes efter corona. De nuværende borde vil fortsat blive anvendt blandt andet i mødelokaler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce