cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Sydhavsstafetten corona-udsat endnu engang

Det store stafetløb, der sædvanligvis samler deltagere fra masser af lokale virksomheder, bliver ikke afviklet til august som planlagt.
27. juli 2021 kl. 06:48 Af Jakob Poulsen

Mere end 2.000 deltagere skulle efter planen have været samlet i Maribo om blot tre uger, tirsdag 17. august, til det store, årlige motions-stafetløb Sydhavsstafetten.

Men mandag aften tikkede en pressemeddelelse fra Lolland-Falsters Løbevenner, som arrangerer løbet, ind: Arrangementet udskydes til tirsdag 7. september med start klokken 17.30.

Årsagen er coronarestriktionerne.

- Vi havde håbet til det sidste, men vi tror desværre ikke længere på, at det er muligt at gennemføre Sydhavsstaffen som vi kender den allerede tirsdag 17. august.

- Coronareglerne gældende for august måned stiller fortsat krav om, at deltagerne skal inddeles i grupper af max. 500 personer, der ikke må blande sig.

Annonce

- Vi har virkelig forsøgt at tænke kreativt, men har ikke kunnet finde en løsning, hvor det er muligt at gennemføre stafetløbet på en forsvarlig
måde. Vi har derfor valgt at flytte arrangementet til tirsdag 7. september, hvor der ikke længere er krav om inddeling i grupper af 500, hedder det i pressemeddelelsen.

Stafetten måtte aflyses helt sidste år på grund af coronarestriktionerne. Da var arrangementet ellers for længst udsolgt, men langt de fleste deltagere valgte at videreføre deres tilmeldinger til i år, og derfor ærgrer det arrangørerne ekstra meget, at man endnu engang må udsætte.

Omvendt håber de også, at de fleste vil deltage alligevel, selvom datoen altså er rykket nogle uger yderligere og nu hedder 7. september.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk som ønsker at deltage, så vi føler os ret overbeviste om, at vi endnu en gang kan samle over 2.000 glade deltagere på Maribo Atletikstadion.

Vi vil gerne sikre os, at alle, som har tilmeldt sig, får mulighed for at deltage i september 2021. Derfor får alle tilmeldte mulighed for at overføre deres tilmelding til september eller alternativt at få refunderet deltagerbetalingen, minus et administrationsgebyr, skriver arrangørerne.

Annonce

Alle, der har tilmeldt sig, vil i løbet af nogle dage modtage en mail med informationer om, hvordan de skal forholde sigKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE