cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto

Lokal nyt

Systemet virker igen: Pas og kørekort kan atter fornyes

OPDATERET 10.07: Systemet virker igen hos Borgerservice. Der kan atter fornyes pas og kørekort.
05. november 2019 kl. 07:46 Af Jakob Poulsen

Annonce

Så er der godt nyt til de borgere i Guldborgsund Kommune, der står foran at skulle have fornyet pas eller kørekort, men som i går blev ramt af, at systemet var gået ned.

Borgerservice oplyser i en mail til Folketidende, at deres system til pas og kørekort nu er oppe at køre igen, så man atter kan udstede pas og kørekort hos Borgerservice i kommunen.

Guldborgsund Kommune oplyste i går mandag på Facebook, at man på grund af systemnedbrud hos Borgerservice desværre ikke kunne lave pas og kørekort i øjeblikket.

- Vi har ingen tidshorisont på løsning af problemet. Vi kommer med en melding her på Facebook, så snart vi ved mere, skrev kommunen i går mandag.

Leder af Borgerservice, Charlotte Møller, oplyser ved 09.20-tiden tirsdag morgen til folketidende.dk, at systemet fortsat er nede.

- Det er vores leverandør, som har problemer, men de omfatter kun os, så man kan tage til en anden kommune og få fornyet sit pas eller kørekort der, indtil vores forbindelse er oppe at køre igen, sagde hun.

Men det er altså ikke længere nødvendigt. Nu skulle det hele køre normalt igen.

Det skal understreges, at det kun er systemet til fornyelse af pas og kørekort, der har været ramt. Øvrige funktioner har hele tiden virket, som de skulle, og Borgerservice har haft åbent som normalt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce