cookie-og-privatlivspolitik
Roskilde Festival er meget mere end musik. Her sælger de for eksempel kutling og ukrudt fra Guldborg.
Roskilde Festival er meget mere end musik. Her sælger de for eksempel kutling og ukrudt fra Guldborg.
Foto: Hannah Karina Mikkelsen

Lokal nyt

Teaterlederen som turguide

Til daglig er Hannah Karina Mikkelsen teaterleder på Teatret Masken i Nykøbing. Men på årets Roskilde Festival er hun turguide.
06. juli 2019 kl. 15:40 Af Jakob Poulsen

Annonce

ROSKILDE Der er nok ikke mange, der er klar over det, men blandt de mange frivillige med forskellige opgaver på Roskilde Festival er der en gruppe på cirka 40 personer, der arbejder som turguides.

Ikke forstået på den måde, at de arrangerer rundture for tilfældigt forbipasserende turister eller festivaldebutanter. Rundturene er forbeholdt virksomheder, politikere og andre, som efter forudgående ønske og aftale kan få en guidet rundvisning til dele af festivalpladsen med fokus på lige netop det, de gerne vil se og høre mere om.

Blandt guiderne er Hannah Karina Mikkelsen fra Nykøbing, der til daglig er teaterleder på Teatret Masken i Nykøbing. Da Folketidende taler med hende, er hun ved at vise nogle af RF Experiences kunder rundt. RF Experience sælger sikkerhed til andre festivaler og hjælper dem med at skabe og understøtte events.


- Elsker at være på Roskilde

- Dagens rundvisning er fra klokken 10 til 16. Det er en af de lange. I går (onsdag, red.) havde jeg to af hver to timers varighed, og i morgen (fredag, red.) har jeg en af en times varighed.

- Jeg gør det, fordi jeg elsker at være på Roskilde og den kærlighed, der er herude. Den måde, man er sammen på herude, hvor alle gerne vil være med til at skabe en god stemning er fed at opleve.

- Men jeg vil ikke gøre det uden at arbejde også, for jeg vil gerne gøre noget for at få tingene til at ske og bidrage til, at festivalen senere på året kan give penge til en masse gode formål, fortæller Hannah Karina Mikkelsen.

Det er fjerde år, at hun er med som rundviser på festivalen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce