cookie-og-privatlivspolitik

23

Billeder


Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Tørretumbler brød i brand - beboere på sygehuset

OPDATERET MED MASSER AF FOTOGRAFIER: Fem beboere er kørt på sygehuset efter brand torsdag aften.
02. december 2021 kl. 21:40 Af David Arnholm

NYKØBING Torsdag aften kort før klokken 19 gik strømmen hos en beboer i en lejlighed på Tietgensvej i Nykøbing. Beboeren gik ud for at undersøge sagen, og i et stort udhus, som han deler med beboerne fra tre andre lejligheder, kunne han se, at hans tørretumbler var brudt i brand.

Branden havde allerede godt fat, og han slog derfor alarm til Lolland-Falster Brandvæsen, der rykkede ud med 12 mand og fire køretøjer - der i blandt en tankvogn fra stationen i Nørre Alslev.

Røgdykkere blev sat ind for at slukke branden, der var i fare for at brede sig til boligerne tæt på. Det lykkedes brandvæsnet at få nedkæmpet ilden, men en lejlighed med tre beboere har fået så meget røg, at beboerne nu skal genhuses.

Fem personer - to voksne og tre børn - har også fået så meget røg, at de er kørt til observation på sygehuset, der ligger tæt derved.

Indsatsleder Ruben Salqvist fortæller ved 20-tiden, at efterslukningen er i gang og nok vil vare en times tid.

Annonce

- Der er temmelig meget oplagret i huset. Det skal graves ud og slukkes, beretter han og tilføjer, at Skadeservice er tilkaldt.


Juleslikket er brændt

En af beboerne på stedet er Lisa Christensen, der var ude at handle sammen med sin søn, da hun blev ringet op og fik besked om branden.

- Da jeg kom hjem, kunne jeg se alle brandfolkene, siger hun og fortæller at de fire lejligheder hver havde et rum i det skur, der er nedbrændt.

- Der er ikke noget at gøre ved dte, men man bliver helt oprevet. Jeg havde meget i det skur! Jeg havde lige været i Tyskland og havde 27 rammer sodavand, fordi min søn skal på højskole, og jeg havde handlet ind til ham. Og al juleslikket! siger hun og nævner, at branden også har fortærret hendes havemøbler og to plæneklippere.

- Det er bare møgærgerligt. Lige op til jul. Øv, øv! konstaterer hun.

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE