cookie-og-privatlivspolitik
Alle juniorspejdere, der forsøgte, måtte enten give op eller se sig slået på tid under forsøget på at spise to liter regnbueis.

9

Billeder

Alle juniorspejdere, der forsøgte, måtte enten give op eller se sig slået på tid under forsøget på at spise to liter regnbueis.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Lokal nyt

Tog livtag med regnbueis, makrel og bacon

Juniorspejderne på Aztekernes sommerlejr i Holeby forsøgte at få lidt anderledes spejdermærker.
29. juli 2020 kl. 12:40 Af Peter Levinsen hansen

Annonce

HOLEBY I denne uge indtil lørdag holder spejdergruppen Aztekernes juniorer sommerlejr på deres lejrplads lige udenfor Holeby. Og i går stod den på en lidt anderledes slags udholdenhedsprøve for flere af deltagerne i lejren.

- Vi har en dag, hvor de tager nogle af de lidt mere sjove mærker. Så de er ved at tage regnbueismærket, hvor de skal spise to liter regnbueis på en time, fortæller spejderleder Wicki Larsen.

Derudover blev der også forsøgt at få mærket med makrel i tomat, hvor der skal spises et kilo på en time, og mærket med et kilo bacon, hvor man også skal spise et kilo bacon på en time.

Der blev kæmpet hårdt på både regnbueis-, makrel- og baconfronten, og mens der var lidt mere succes blandt de tre voksne spejderledere, der forsøgte sig med is- eller makreludfordringen, lykkedes det kun en enkelt af juniorspejderne, Aurora, at kæmpe sig igennem et kilo bacon på lige omkring tre kvarter.

Resten af ugen går blandt andet med en tur til spejdernes togvogn i Bursø Grusgrav og kanotur på Maribosøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce