cookie-og-privatlivspolitik
HR chef Henrik Hartmann introducerede onsdag de mange Femern-medarbejdere i dagens program. Der ventede opgaven med i grupper at tage stilling til konkrete udfordringer, medarbejderne kan blive udsat for under den kommende anlægsfase.

2

Billeder

HR chef Henrik Hartmann introducerede onsdag de mange Femern-medarbejdere i dagens program. Der ventede opgaven med i grupper at tage stilling til konkrete udfordringer, medarbejderne kan blive udsat for under den kommende anlægsfase.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Tog sorgerne på forskud

Femern A/S' organisation forbereder sig på anlægsfasen
12. september 2019 kl. 18:20 Af John Karlsen

Annonce

FEMERN BÆLT De fleste af Femern A/S' omkring 90 ansatte har i nat sovet i telt i Holeby og i to dage øvet sig i det interne samarbejde, der uden tvivl kommer til at stå sin prøve, når byggeriet af Femern Bælt-tunnelen nu går i gang for alvor.

Erfaringerne fra andre store anlægsprojekter viser, at der undervejs vil være ting, der ikke går efter planen.

- Det kræver forskellige processer, som det nu er et godt tidspunkt at øve sig på, siger administrerende direktør Claus Baunkjær, der er blandt dem, der til morgen vågnede op i et telt ved Factory Lodge i Holeby.

Dagene bruges på blandt andet at øve sig i arbejdsmiljø-problemer, for meget støj fra byggepladsen, oliespild eller social dumping. På projektsproget engelsk bliver deltagerne i grupper bedt om at finde løsninger.

- Det er med til at tydeliggøre roller og ansvar, siger Claus Baunkjær.

Femern A/S' HR chef Henrik Hartmann har været med til at tilrettelægge dagene og udvalgt Factory Lodge som ramme om arrangementet.

- Det er jo på Lolland, vi hører hjemme, og her er rammer, der kan gøre det ud for en rå betonfabrik, siger Henrik Hartmann.

Det har været en del af ideen med seminaret at hente organisationen ud af de vante rammer på kontorerne i København og i stedet ind i omstændigheder, der mere kommer til at ligne dagligdagen under byggeriet af tunnelen.

Samtidig med at der har været rig lejlighed til at øve sig i alvorlige situationer, har arrangementet i Holeby også haft til formål at ryste den stadig voksende organisation bedre sammen. Ud over at sove i telte har deltagerne også selv skullet være med til at lave deres aftensmad - over bål.

Hvor en stor del af organisationen hidtil har bestået af medarbejdere, der har kendt hinanden gennem flere år, ansættes der nu nye og ofte unge kræfter, der skal spilles ind på holdet forud for anlægsfasen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05

Annonce