cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Turist-trængsel og fart i byggeplaner

Restaurant på Marielyst Torv vil lave stor tagterrasse.
16. oktober 2020 kl. 17:10 Af Hans Gandrup

Annonce

MARIELYST Trængslen i ferieområdet ikke mindst omkring Marielyst Torv har været usædvanlig i år - også lige nu hvor efterårsferien giver masser af besøgende. Og fart i byggeplaner.

Det er for eksempel tilfældet lige midt i hjertet af ferielandet. Restaurant Sømærket på torvet vil meget gerne lave en "førstesal" på restauranten i form af en stor, overdækket og afskærmet terrasse.

- Der har jo været helt utroligt mange gæster i år og fuldt booket over hele linjen. På Sømærket har man også haft besvær med at få plads, så derfor arbejder vi med planerne om terrasse ovenpå. Det kan blive et herligt sted med udsigt over torve-området. Vi forestiller os loungemøbler, cocktails med mere. Nu skal vi lige have projektet gjort helt klart og videre med de nødvendige ansøgninger. Men vi håber selvfølgelig at kunne få byggeriet klart så hurtigt som muligt. Der er behov for mere kapacitet. Turismen udvikler sig markant på Marielyst, siger Ole Beck.

- Jeg har drevet forretninger på Marielyst i masser af år, men jeg tror aldrig, at jeg har set så mange gæster som i denne sæson. Også her i efterårsferien. Det er klart, at corona-nedlukningen i marts satte tingene i stå. Men hen over sommeren tror jeg, at man har indhentet det og mere til, tilføjer han.

Ole Beck ejer bygningen, der rummer Restaurant Sømærket, og en række andre ejendomme på Marielyst sammen med Robert Bruun i selskabet Marielyst Ejendomme Aps.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce