cookie-og-privatlivspolitik
Som Mette Christensen påpeger Carsten Andersen (på fotografiet) Christiansdalsvej i Nakskovs tilstand. Der er megen trafik, inklusive busser på "ringvejen." Det er vel uden overdrivelse den ringeste vej i kommunen, mener Carsten Andersen. Der er i løbet af 2016, 2017 og 2018  - som følge af den indgåede kontrakt med NCC Asfalt - kommet nyt slidlag på 54 kilometer af kommunens 400 kilometer af de største veje, eller vejene er blevet overfladebehandlet. På de øvrige veje, 950 kilometer, er der kommet ny belægning på 39 kilometer.

4

Billeder

Som Mette Christensen påpeger Carsten Andersen (på fotografiet) Christiansdalsvej i Nakskovs tilstand. Der er megen trafik, inklusive busser på "ringvejen." Det er vel uden overdrivelse den ringeste vej i kommunen, mener Carsten Andersen.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Udvalgsformand får på puklen

Mange borgere deler ikke lokalpolitikers syn på kommunens veje.
20. november 2019 kl. 19:50 Af Marianne Knudsen

Annonce
FAKTA
Der er i løbet af 2016, 2017 og 2018 - som følge af den indgåede kontrakt med NCC Asfalt - kommet nyt slidlag på 54 kilometer af Lolland Kommunes 400 kilometer af de største veje, eller vejene er blevet overfladebehandlet. På de øvrige veje, 950 kilometer, er der kommet ny belægning på 39 kilometer.

LOLLAND - Jeg synes, at vi har fremragende veje i kommunen, i hvert fald når vi taler om de store veje.

Sådan citerede Folketidende forleden formanden for teknisk udvalg i Lolland Kommune, Gert Mortensen (S), og udsagnet har affødt mange kommentarer på Folketidendes facebookside.

Læs også artiklen: "- Vi har fremragende veje"

Ingen af skribenterne er enig med Gert Mortensen. Nogle af kommentarerne lyder sådan:

Per Nielsen: - Ja, har godt set alle høvdingene i Park og Vej har fået store firhjulstrækkere. Så er alle veje jo gode.

- Man skal bare vælge sine veje med omhu - eller bil, skriver Frank Falsager og har tilføjet en smiley med et glimt i øjet.

Flere facebookbrugere opfordrer i øvrigt Gert Mortensen til at gå til Louis Nielsen - altså underforstået til at få briller/nye briller. Det gælder blandt andet Anne Knudsen.

Noget mere bramfri er Finn Jørgensen: - Manden må have hård hud I røven efter for mange år på taburetten i byrådet, siden han ikke kan mærke hullerne i vejen.

Benny Larsen: - Gert kan bare låne mig hans bil i nogle timer, så skal han se hvor fremragende det er for bilernes tilstand, ødelagte dæk og undervogn, så bliver han overrasket.

- Nu er det jo så bare sådan, at vi har meget få store veje. Størstedelen er små veje, konstaterer Jane Pedersen.

Det følger John Kofoed op på: - Hvordan borgerne kommer ud til de store veje, er borgernes problem.

Elsebeth Jønck: - Kør en tur gennem Horslunde, det er lap på lap.

Kim Damsgaard Nielsen: - Både Lolland og Falster har utrolig dårlige veje.

Belinda Leger: - Vil anbefale alle at hente appen "Giv et praj". Der kan man sende klager ind med GPS- position. Inklusiv klager om huller i vejene.

Annika Christiansen: - Jeg vil gerne invitere Gert Mortensen og Co. en tur gennem Fuglse og Alsø ved Holeby. Efter der for flere år siden var vejarbejde gennem hele byen i en lang periode "lappede" man hist og her, da man var færdig. Det skete med oplysningen om at vi fik nyt asfalt på gennem hele "byen," når det havde sat sig. Det er så tre år siden nu. Og nu er asfalten sunket så meget at dæksler ligger op over asfalten, kæmpe huller og fordybninger i asfalt.

Mette Christensen: - Gert Mortensen har tydeligvis ikke kørt på Christiansdalsvej. Det er en frygtelig vej at køre på, og så befærdet som den er, burde den stå som en af de øverste til en makeover!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce