cookie-og-privatlivspolitik
Kjeld Christensen Tivoliland fortæller at hele familien bag Tivoliland er berørt af ulykken.
Foto: Margit Olsen

Lokal nyt

Ulykke stoppede forlystelse

To unge kvinder blev slynget ud af forlystelse på Døllefjelde Musse Marked.
19. maj 2019 kl. 18:23 Af Margit Olsen

Annonce

Sent lørdag aften skete det, der ikke må ske. To unge kvinder blev slynget ud af en gondol i forlystelsen Twist, som er en af mange af Tivolilands forlystelser opstillet på Døllefjelde Musse Marked.

- De to unge kvinder – en 18-årig fra Stevns og en 17-årig fra Køge, kom heldigvis ikke noget alvorligt til, men efter de var blevet tilset af samarittere på stedet, blev de kørt til kontrol for deres knubs på skadestuen, fortæller vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Arbejdstilsynet blev, som altid i sådanne situationer, kaldt ud, og gav efterfølgende et påbud, som betyder, at forlystelsen ikke må benyttes igen, før den er blevet godkendt af teknologisk Institut, fortæller vagtchefen.

I Tivoliland er ejer Kjeld Christiansen meget ulykkelig over episoden.

- Alle vores forlystelser er under en meget streng kontrol, som virksomheden Force Technology står for. Og både de og politi var til stede torsdag, inden markedet gik i gang, hvor alle forlystelser blev gennemgået og godkendt.

- Det var en svejsning som gik. Og det må naturligvis ikke ske, men det skete.

- Det berører os meget, og vi håber pigerne er friske igen efter den chokerende oplevelse. Vi har heldigvis aldrig før i de 45 år, hvor vi har haft Tivoliland, haft en tilsvarende ulykke. Og nu følger de undersøgelser og så videre, som hører sig til.

Kjeld Christensen fortæller, at han forventer ,at gondolen nu skal have et større gennemsyn og reparation, inden forlystelsen igen sættes i drift.
Tivoliland fik søndag et opkald fra politiet om, at forlystelsen var frigivet og kunne tages ned. Men at den ikke må sættes i drift igen, før den er synet og godkendt.

Hos politiet oplyser vagtchefen, at en videre efterforskning vil vise, om der bliver rejst nogen former for sigtelse efter ulykken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce