cookie-og-privatlivspolitik
En billet kan blive mange penge værd under sommerens VM-slutrunde i Rusland. Derfor forsøger billetfirmaet Viagogo at tjene penge på at videresælge billetter. Fifa klager nu over den adfærd.
Har du ikke fået fat på en billet til Danmarks kamp mod Australien i Rusland, kan du se den på storskærm i Nygade i Nykøbing.
Foto: Sergei Karpukhin/Reuters

Lokal nyt

VM-kamp vises på storskærm

Kampen mellem Danmark og Australien kan ses på storskærm i Nykøbing.
12. juni 2018 kl. 11:03 Af Sofie Rising

Annonce

Når Danmark møder Australien til VM i Rusland kan man følge kampen på storskærm i Nygade i Nykøbing. Sportigan og DBU Lolland-Falster har nemlig arrangeret storskærm i samarbejde med Vores Nykøbing. Kampen spilles 21. juni klokken 14.00.

- Det kunne være sjovt at skabe en fest. Og vi ved af erfaring, at vi ikke har så meget at lave, når der vises VM. På et tidspunkt havde vi kun en kunde på to timer, da Danmark spillede VM. Så vi skal jo lave et eller andet, siger Martin Koch Jørgensen, der er indehaver af Sportigan i Nygade.

Skærmen, hvor kampen bliver vist, er ti meter bred, og Nygade vil blive spærret af, mens kampen vises. Der vil være borde og bænke, som man kan sidde på, og en sportsbar, hvor det er muligt at købe øl og sodavand.

- Den eneste bekymring, jeg har, er vejret. Så vi krydser bare fingre for, at vi får godt vejr, siger Martin Koch Jørgensen.

Kender du til lignende arrangementer på Lolland-Falster, så send os gerne en besked med oplysninger om tid og sted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

Annonce