cookie-og-privatlivspolitik

6

Billeder

Finalisterne i Miss Danmark-konkurrencen samlet på scenen i Cirkusbygningen i København.
Foto: Privatfoto

Lokal nyt

Vandt Miss Danmark-pris for telt-formet kjole

BILLEDSERIE: - Vi har brugt ualmindeligt mange timer på det kostume, så jeg er rigtig glad for prisen, siger den unge falstring.
13. september 2018 kl. 12:06 Af Jakob Poulsen

Annonce

18-årige Cydney Coleman fra Eskilstrup fik sig en oplevelse for livet, da hun i aftes var blandt de 30 finaledeltagere i årets store Miss Danmark-konkurrence.

Skønhedskonkurrencens finaleshow fandt sted i Cirkusbygningen i København, hvor Cydney Coleman, som tidligere omtalt her på folketidende.dk, opnåede en placering i top 16 blandt de 30 finaledeltagere og dermed indfriede sin egen målsætning for aftenen.

Men det var ikke det eneste, Cydney Coleman opnåede i konkurrencen. Undervejs i showet vandt hun nemlig prisen for Best National Costume - bedste nationalkostume, hvor deltagerne skulle posere i kjoler, de selv havde designet, og som vil kunne repræsentere Danmark til internationale konkurrencer.

Cydney Colemans kjole - som hun har kreeret sammen med sin mormor - adskilte sig markant fra de øvrige deltageres idet, den var udformet som et telt.

- Vi har brugt ualmindeligt mange timer på det kostume, så jeg er rigtig glad for prisen. De andre havde taget udgangspunkt i ting, der er set før - Den Lille Havfrue, H. C. Andersen og den slags - så jeg vidste, at det skulle være noget, dommerne ikke havde set før.
- Så jeg lod mig inspirere af Roskilde Festival, som jo også er meget kendt udenfor Danmark. Jeg havde valgt at forme kjolen som et telt, fordi det symboliserer, at man jo ligger i telt, når man er på Roskilde, og så havde jeg skrevet en masse positive Roskilde-relaterede hashtags på kjolen.

- Jeg havde på forhånd en idé om, hvordan kjolen skulle se ud, men det er min mormor, der har syet det meste, og så har jeg pyntet den, forklarer Cydney Coleman dagen derpå.

Normalt er hun ikke typen, der bliver nervøs i timerne op til eksamener og store begivenheder som gårsdagens konkurrence, hvor hun selv skal præstere.
- Jeg plejer først at kunne mærke det lige inden, jeg skal ind. Men i går blev jeg slet ikke nervøs på noget tidspunkt. Jeg ved ikke hvorfor, men det gjorde det lettere at huske de ting, jeg skulle gøre, mens jeg var på scenen, fortæller hun.

Årets Miss Danmark blev i øvrigt 23-årige Louise Sander Henriksen fra Hvidovre. Hun kan nu se frem til at skulle repræsentere Danmark i kampen om at blive årets Miss World.

Men selvom Cydney Coleman altså ikke opnåede den hæder, er det ikke udelukket, at hun kan komme til at deltage i andre internationale skønhedskonkurrencer.

Indtil videre gælder det dog hverdagen udenfor catwalken.
- Lige nu skal jeg have min skole overstået først, og så må vi se, fortæller Cydney Coleman, der går i 2. hf på Katedralskolen i Nykøbing.

Du kan se Cydney Colemans vinderkjole samt flere billeder fra showet ved at klikke/trykke på billedet herover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sygehusene yder over evne 21. juli 2019 kl. 22.30

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

Annonce