cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Vi laver en Dølle-special - hver for sig og på afstand

Har du også abstinenser over, at du ikke kan komme på Døllefjelde-Musse Marked i den kommende weekend? Så se lige her, for vi har et alternativ til dig.
03. maj 2020 kl. 16:25 Af Jakob Poulsen og Lars Hovgaard

Storebededagsferien nærmer sig hastigt. Og i 40 år har storebededagsferien for mange været ensbetydende med Døllefjelde-Musse Marked - men ikke i år. På grund af corona-situationen er det rigtige marked som bekendt udsat til begyndelsen af september.

Men på Folketidende og hos Radio SydhavsØerne har vi alligevel tænkt os i storebededagsferien at holde vores egen udgave af en Dølle-special - hver for sig og på afstand, naturligvis.

Vi vil i avisen, på nettet og i radioen mindes de mange gange, vi tidligere har været på Dølle - og samtidig glæde os til markedet i september, som vi stadig håber kan afvikles.

Folketidende og Radio SydhavsØerne vil gerne høre, hvordan du/I har tænkt jer at komme igennem storebededagsferien uden Dølle?

Har du eksempelvis planer om at holde en privat miniudgave af damefrokosten hjemme hos dig selv sammen med et par veninder på god afstand af hinanden, eller skal I mødes 20 tøser over Skype og spise, skåle, synge og snakke? Skal der Dølle-pølser på grillen, mens du tager de briller og den t-shirt på, som du købte på markedet sidste år eller..?

Annonce

Fredag, lørdag og søndag sender radioen live i nogle timer. Lørdag er ”Himmelhunden” selvfølgelig med i højtalerne - og måske stiller vi undervejs om til nogle lyttere, der holder frokost hver for sig.

De øvrige dage vil du både i radioen, på folketidende.dk samt i Folketidendes papiravis torsdag og lørdag kunne finde masser af Dølle-historier og se eller gense billedserier og videoer fra nogle af de foregående års markeder.

Har du lyst at bidrage til vores Dølle-special, så skriv til os på nyhedsdesk@folketidende.dk og fortæl, hvordan du vil fejre Dølle på afstand. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har en sjov anekdote fra et af de foregående års markeder.

Skriv gerne dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig, hvis vi får brug for det.

Og så bare lige, så alle har forstået det: Dette er IKKE en opfordring til, at man samles i større forsamlinger og trykker den af med en abefest uden at skænke coronakrisen en tanke. Coronavirus er alvor, så følg myndighedernes anbefalinger, lad være med at samles mange på samme sted, hold afstand og husk at spritte af og vaske hænder - nøjagtigt ligesom du gør til hverdag!

Annonce

Vi ses og høres ved i Radio SydhavsØerne, på folketidende.dk og i Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Penge til kernevelfærd 26. oktober 2021 kl. 22.23

AF: LINDA SOMMER

Femø – Hvor himlen kysser jorden 26. oktober 2021 kl. 22.21

AF: LINDA SOMMER

For mange unge ”flager ud”… 26. oktober 2021 kl. 22.20

AF: KENNETH REICK NIELSEN

3 spørgsmål, stillet fra en… 26. oktober 2021 kl. 15.18

AF: TOM AHLQVIST

Affaldssortering klima… 26. oktober 2021 kl. 08.27

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

Annonce

ANNONCE