Annonce
Lokal nyt

Vinder holdt gevinsten hemmelig for konen

Konen til nyslået millionær blev lidt bekymret, da manden inviterede hende på weekend, fordi han skulle fortælle hende noget alvorligt ... Foto: Anders Knudsen

Før efter at havde sundet sig et stykke tid, inviterede lokal vinder af knap 4,5 millioner konen på weekend – for at fortælle hende noget vigtigt …

I slutningen af maj kunne vi her på Folketidende.dk fortælle, at en heldig vinder i Eurojackpot, havde vundet 4.471.879 kroner på en kupon købt i Kvickly og udtrukket fredag op til pinse - 29. maj. Manden kontrollerede sin kupon 6. juni.

Det er en mand i 40-erne i lokalområdet, som ifølge Danske Spil holder sig anonym.

Manden gik selv et stykke tid uden at vide, at han havde vundet den store gevinst, selvom om han egentlig havde læst i et lokalt medie, at vinderkuponen var købt præcis det sted, hvor han havde erhvervet sig sin – i Kvickly i Nykøbing.

- Jeg havde egentlig ikke travlt med at tjekke det. Jeg er en stille og rolig fyr, der godt kan lide at drømme. Og hvis jeg først tjekkede den, og så det ikke var mig, så kunne jeg jo ikke holde liv i drømmen. På den måde fik jeg mere for pengene, forklarer manden overfor Danske Spil med et grin og understreger, at han gerne vil være anonym.

Da manden endelig tjekkede sin kupon på sin Lotto App, fandt ud af, at der var en stor gevinst, men ikke hvor meget, den var på.

- Jeg tænkte, at det nok bare var et par tusinde kroner, hvilket jo er væsentlig mere end de 180 kroner, jeg højest har vundet nogensinde. Så jeg måtte lige have fat i mine tal fra kuponen og listen over gevinster på Danske Spils hjemmeside. Da jeg så, at gevinsten var på over fire millioner, måtte jeg da lige have brillerne på og se efter endnu engang, siger han til Danske Spil.

Manden vidste ikke helt, hvor og hvad han skulle gøre af sig selv rent følelsesmæssigt, da han "aldrig har prøvet noget lignende før". Og hvor andre måske ville føle trang til at dele nyheden med sin partner, så beholdt manden den store hemmelighed i flere dage.

- Jeg er ikke en person, der går og braldrer op med sådan noget. Jeg kan godt lide, at man lige overvejer tingene. Og så går jeg og hygger mig lidt med det. Min hverdag ser jo ud, præcis som den plejer med arbejde og fritidsaktiviteter.

- I øvrigt har min kone altid været lidt efter mig, fordi jeg har spillet Lotto. Du ved, har drillet mig med, at det var spild af penge. Så jeg skulle lige overveje, hvordan den skulle serveres for hende. Men nu har jeg inviteret hende på en weekendtur, hvor vi skal hygge os, shoppe, ud at spise og så videe. Så der har jeg tænkt mig at fortælle hende det, når øjeblikket byder sig.

Danske Spil får lov til at ringe tilbage til manden om mandagen efter weekendopholdet for at høre, hvordan det er gået med at overbringe konen nyheden om gevinsten.

- Jamen vi havde en dejlig tur og boede på et skønt hotel. Da det ikke er noget, vi gør så tit, så spurgte min kone mig, hvad anledningen egentlig var. Og så måtte jeg jo sige, at der var noget vigtigt, jeg måtte fortælle hende.

- Først blev hun helt stille, da hun vist troede, at det var noget alvorligt, men jeg fik hurtigt overbevist hende om, at det altså var noget godt. At jeg var blevet millionær.

- Selvom det også havde været en hyggeligt hemmelighed at gemme på, så var det dejligt at få delt det med hende.

Hustruen blev naturligvis glad på sin mands vegne, især fordi hun ved, hvor meget det betyder for ham, at der er styr på økonomien.

-Det er ikke fordi, vi sådan har manglet noget, men vi har heller aldrig haft mange penge og har levet ret sparsommeligt. Vi har to helt almindelige lønninger, og når jeg tænker over, hvor mange år, jeg ville have skulle arbejde for de penge, jeg har vundet, bliver jeg helt forpustet.

Parret fejrede gevinsten med at spise på gode restauranter og tage ud at shoppe. Men den nybagte millionær understreger, at pengene ikke skal klattes væk.

-Selvfølgelig skal der være plads til at skeje lidt ud en gang imellem. Men størstedelen af pengene skal investeres, så de kan holde længst muligt.
Parrets børn skal også have en økonomisk håndsrækning, men de får ikke af vide, at deres forældre er blevet millionærer.

- Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dem i det skjulte. Altså give dem pengene i samvær. Så vi skal på nogle gode ferier med store oplevelser. Det er jo oplevelserne, man husker gennem livet, ikke ting, fortæller den heldige vinder til Danske Spil.

I Kvickly i Nykøbing har et stykke tid hængt en stor papcheck, som fortæller, at en kunde har købt sit Eurojackpot lod i varehuset med den store gevinst.

Læs også: Million-jackpot vundet på Falster

  • 14gul-penge4
    Konen til nyslået millionær blev lidt bekymret, da manden inviterede hende på weekend, fordi han skulle fortælle hende noget alvorligt ... Foto: Anders Knudsen
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem