cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder


Foto: Lasse Wriedt

Lokal nyt

Voldsomt regnvejr over Nakskov

HAR DU BILLEDER AF UVEJRET? Nakskov - og muligvis også andre dele af Lolland - er mandag morgen blevet ramt af et kraftigt regnvejr.
27. september 2021 kl. 10:02 Af Jakob Poulsen

Et voldsomt regnvejr har mandag morgen ramt Nakskov.

Indsatsleder Jens Rasmussen fra Lolland-Falster Brandvæsen fortæller i anden anledning, at der flere steder ligger adskillige centimeter vand i gaderne flere steder.

På DMIs radarbilleder kan man se, at det er nogle kraftige byger, som trækker op syd fra over især Syd-, Midt og Vestlolland.

DMIs pressevagt fortæller, at man i nogle af bygerne har målt en intensitet, som svarer til skybrud, men de har ikke varet længe nok til, at det officielt er blevet registreret som et skybrud - et skybrud defineres som en nedbørsintensitet på mere end 15 millimeter i løbet af 30 minutter eller derunder.

På DMIs målestation i Langø kan man se, at der mellem klokken 07.00 og 07.10 er målt 2,2 millimeter nedbør, hvilket må siges at være en del på så kort tid.

Annonce

Pressevagten kan dog glæde de, der måtte være blevet ramt af regnvejret med, at der i eftermiddag ikke vil være noget videre regnvejr. Sent i aften kan der igen komme enkelte byger, og senere mere vedvarende regn. Det tyder dog ikke for øjeblikket på, at intensiteten bliver lige så kraftig som her til morgen.

Har du billeder af uvejret, så send dem gerne til os på mailen nyhedsdesk@folketidende.dk.

Skriv også gerne en kort tekst om, hvor det er taget henne. Er du blevet særligt hårdt ramt af uvejret, hører vi også gerne fra dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE