cookie-og-privatlivspolitik
Beltretter er kritiseret for at bruge skuespillere under aktioner mod Femern Bælt-projektet
Beltretter er kritiseret for at bruge skuespillere under aktioner mod Femern Bælt-projektet
Foto: Beltretter

Lolland

- Det er bare et røgslør

Tyske tunnelmodstandere mener de bare bruger samme moderne former for kommunikation som Femern A/S selv benytter sig af.
01. august 2019 kl. 17:41 Af John Karlsen

Annonce

FEMERN BÆLT - Det er et røgslør for at trække opmærksomheden væk fra manglerne i planlægningsmaterialet, som forbundsdomstolen i Leipzig nu skal se på.

Sådan hedder det Florian Bumm, der er pressetalsmand for Beltretter: Den tyske organisation, der kæmper mod den faste Femern Bælt-forbindelse, kom i et mediestormvejr efter det kom frem, at der blev brugt skuespillere ved protestaktioner i tre tyske byer i sidste uge.

- Det irriterer åbenbart Femern A/S voldsomt, at vi - ligesom Femern A/S - benytter os at moderne kommunikationsformer, og netop ikke kommunikerer så nøgternt som traditionelle borgerinitiativer, hedder det fra Florian Bumm.

- Vi bruger sociale medier, influencere, content marketing - blot med et langt mindre budget end Femern A/S. Og det gør vi på baggrund af utallige donationer, og ikke som Femern A/S, der bruger løs af skatteydernes penge.

Det afviser Femern A/S:

- Femern-tunnelen er brugerfinansieret. Den koster altså ikke skatteyderne noget, hedder det fra kommunikationschef Tine Lund-Bretlau, Femern A/S:

En af kritikerne af Beltretters aktioner i sidste uge, erhvervs- og transportminister Bernd Buchholz, Schleswig-Holstein, kommer i øvrigt til Rødbyhavn i dag for at se tunnelforberedelserne sammen med den danske transportminister, Benny EngelbrechtKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05

Annonce