cookie-og-privatlivspolitik
Brolæggerne holder pause i arbejdet, til det er afgjort, hvad der skal ske med den brændte bygning. I dag undersøger politiet brandtomten for at finde brandårsagen.
Brolæggerne holder pause i arbejdet, til det er afgjort, hvad der skal ske med den brændte bygning. I dag undersøger politiet brandtomten for at finde brandårsagen.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

- Det er ikke alarmerende

Skaderne på brolægningen i Østergade i Maribo ser ikke ud til at være så voldsomme efter branden.
25. marts 2020 kl. 22:06 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Sidste uges brand i Østergade i Maribo forårsagede skader på andet end blot bygningen. Det var uheldigt, at branden opstod, netop som Østergade er spærret for at få lagt ny belægning.

De gæve brolæggere fra H. Rasch & Søn fra Stubbekøbing har allerede fået stor ros fra butiksindehaverne for et foreløbigt flot arbejde.

Men torsdag morgen rykkede de tunge brandbiler ind i Østergade, vandet drev ned i gaden fra slukningsarbejdet, og så kom den store kran, der skulle rive gavlene ned.

Der er dog ikke sket store skader på brolægningen.

- Det er ikke alarmerende. Jeg læner mig op ad entreprenøren, der siger, at der er lidt skader hist og pist - primært ud for, hvor branden har været, siger Henrik Egholm fra Park & Vej i Lolland Kommune.

Han forventer ikke, at branden vil forsinke projektet meget.

- Det er måske et par dages arbejde ekstra. Og i forhold til tidsplanen er der lidt line at løbe på, så jeg forventer ikke, at det får betydning, siger Egholm.

Lige nu er arbejdet dog indstillet, til der kommer nyt om, hvad der skal ske på brandtomten.

- Vi skal have styr på, om der skal flere tunge køretøjer ind. Det giver ikke mening at lave de fliser, hvis der skal store kranbiler ind for at rive noget ned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce