cookie-og-privatlivspolitik
I farezonen sang Patrick Smith sin egen sang "Fra mark til by", men hans optræden var ikke nok til at overbevise dommer Thomas Blachman om at lade ham fortsætte i "X Factor".
Arkivfoto.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lolland

- Det er som at stå foran en buffet

Patrick Smith, der indtil for få uger siden var med i årets udgave af X Factor, har mange jern i ilden i tiden efter programmet.
11. april 2019 kl. 08:15 Af Andreas Johansen

Annonce

- Her går det godt. Jeg har det dejligt. I virkeligheden har jeg nok været lidt stresset, da jeg deltog i X Factor, for jeg kan mærke, at jeg er ved at falde ned igen, fortæller Patrick Smith fra hjemmet i Rødby.

Han har haft et par uger til at slappe af, og det har han været glad for. Men selvom han ikke længere er med i kampen om sejren i X Factor 2019, har han travlt som aldrig før.

De mange tilbud, der endte i Patrick Smiths indbakke under X Factor, bliver besvaret, og han har travlt med at spille landet rundt.

- Jeg har været ude og spille en masse – jeg har blandt andet været i Horsens og til Venindeaften i Maribo. Det var sjovt med 800 hvinende kvinder, forklarer Patrick, der dog tilføjer, at han ikke fandt en kæreste lige netop dén aften.

Næste stop bliver den lokale Nærvær Festival, fortæller han.

Begynder at indspille

Den kommende fredag spiller Patrick, sammen med de andre tidligere deltagere i årets X Factor, en sang sammen i den bedste sendetid.

Men selvom han savner menneskerne bag showet, er han glad for, at han ikke skal være med uge efter uge længere.

- Det var fedt at se de andre, men det er også en smule deprimerende. Jeg er faktisk rigtig glad for, at jeg ikke er med længere, fortæller Patrick Smith.

Et andet projekt, der begynder at tage form, er indspilningen af den sang, Patrick imponerede dommerne med til den første audition.

- Vi skal til at indspille min sang, Dalton, jeg gik til audition med. Den bliver jeg spurgt om rigtig ofte, så vi går i studiet her til påske.

Har smækre ben

Adspurgt, hvad han har lært af at blive landskendt musiker, tænker Patrick sig lidt om, før han kommer med et svar. Et svar, undertegnede ikke havde forventet:

- Jeg har lært at det vigtigste er, at jeg gør, hvad der giver mening for mig – jeg skal bare være mig selv. Og så lærte jeg, at jeg har flotte ben og kan gå i stramme jeans – den tager jeg med videre, griner Patrick Smith.

Det har været svært at vælge, hvad energien skulle bruges til her i tiden efter X Factor.

- Det er svært at følge med. Det er som en buffet, hvor det er svært at aflure, hvor jeg skal starte, fortæller han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce