cookie-og-privatlivspolitik
Haldirektør Morten Harkjær Nielsen og den nye bestyrelsesformand Christina Dyja er klar til arbejdet med at udvikle hallerne yderligere.
Haldirektør Morten Harkjær Nielsen og den nye bestyrelsesformand Christina Dyja er klar til arbejdet med at udvikle hallerne yderligere.
Foto: Palle Nevad Frandsen

Lolland

- Hallerne er som mit eget hus

Christina Dyja er efter fem år i Maribo Hallernes bestyrelse blevet formand
11. juni 2019 kl. 16:40 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Efter fem år som menigt medlem af bestyrelsen er 46-årige Christina Dyja blevet ny formand for Maribo Hallerne. Hun har påtaget sig opgaven efter Per Smidt, der stoppede ved den seneste generalforsamling.

For den nye formand er Maribo Hallerne meget andet end blot et idrætsanlæg. Hun er kommet i hallerne gennem et aktivt virke i HMH, men har også i en periode været bestyrer af Sportscaféen.

- Jeg har en ånd for det her hus, som jeg ikke kan lægge fra mig. Den kan jeg ikke bare glemme, siger Christina Dyja, der ikke tidligere har haft et formandshverv.

Der var dog ikke de store betænkeligheder. Bestyrelsen er klar til at støtte op om hende, og hun kunne ikke sige nej til at tage et ansvar for hallernes fremtid.

- Maribo Hallerne er som mit eget hus, og derfor var det nok meget naturligt, at jeg overtog formandsposten.

Bestyrelsen fik samtidig tilgang af Lars Stuckert og Charlotte Eichwald, men der bliver ikke tale om store revolutioner i den kommende tid. Til gengæld vil den nye formand i højere grad uddelegere en del af bestyrelsesarbejdet. Det er nemlig nødvendigt, når der skal passes et arbejde ved siden af bestyrelsesposten.

Én ting holder hun dog godt fast i.

- Gennem mine fem år i bestyrelsen har jeg arbejdet meget med de arrangementer, som vi har haft i huset. Det vil jeg stadig gøre, for den del brænder jeg meget for, forklarer Christina Dyja.

- Bare fordi jeg nu er formand, vil jeg ikke lægge de ting fra mig. Så må de andre tage nogle af formandens opgaver.

Bestyrelsen vil heller ikke ændre ved, ar det er haldirektør Morten Harkjær Nielsen, der skal tegne hallerne udadtil.

- Jeg har allerede sagt til Morten, at han styrer det daglige. Han skal ikke henvende sig til bestyrelsen, når det handler om indkøb af småting. Det bestemmer han selv, slår den nye bestyrelsesformand fast.

Den nye bestyrelse har talt om, at der skal arbejdes mere med visioner for det fremtidige arbejde, og de styrker som bestyrelsen har - og så kommer man til at bruge mange kræfter på multihuset.

Er der brug for at ændre retning i bestyrelsen, er den nye formand også åben for det. Den debat kan bestyrelsesmedlemmerne tage om et år, når man har mere erfaring med samarbejdet.

Læs mere i tirsdagens udgave af Folketidende - på papir eller som E-avis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce