cookie-og-privatlivspolitik

19

Billeder

Tarotkort er ikke længere bare tarotkort. I dag findes der blandt andet fe-tarot, engle-tarot, krystal-tarot og shaman-tarot. Alle kan de vise dig fremtiden.
Foto: Flemming Karlsen

Lolland

- Næste år bliver det endnu større

BILLEDSERIE: Den alternative messe var en kæmpe succes.
12. oktober 2021 kl. 07:10 Af Birgitta Andersen

MARIBO Der var masser af god karma i Maribohallerne denne weekend. For første gang blev der holdt stor alternativ messe i Maribo, og det blev et tilløbsstykke uden lige.

- Overskuddet går til næste års messe. Den har vi allerede fastlagt datoer for. Det bliver 8. og 9. oktober, og så breder vi os til hele balladen - også hal 2, fortæller arrangør Dorthe Hjort Fornitz, der selv var på messe med Englehuset.

Hun fortæller, at den alternative messe har lidt meget under corona-nedlukningen, da mange behandlinger jo fordrer, at man sidder tæt på den, man behandler.

- Mange er lukket under coronaen. Men nu kan man mærke, at folk virkelig trænger til at komme ud og få alternativ behandling. Folk er sultne, siger Dorthe Hjort Fornitz.

Hun selv tilbyder clairvoyance og healing i Englehuset i Maribo. På messen var der mange lokale behandlere med, mens andre var kommet langvejs fra med deres stand.

Annonce

Der var clairvoyante, der weekenden igennem gav råd og vejledning om fortid, nutid og fremtid. Der blev lagt tarotkort, tegnet blindtegninger, dyrket yoga, masseret og snakket kost, hudpleje og meditativ ro. Der blev trommet med shamantrommer, kigget på drømmefangere, og etableret kontakt med afdøde. Og der blev købt krystaller, der kunne hjælpe på lidt af hvert.

- Krystaller er virkelig populære lige nu. Sådan en rosekvarts kan fjerne skadelige stråler fra alt det digitale udstyr, vi omgiver os med. Jeg havde en liggende foran tv'et, og den knak i to lige pludselig, fortæller Dorthe Hjort Fornitz.

Selv opfordrer hun til ikke at købe alt, man får tilbudt.

- Jeg er selv skeptisk. Man må gerne være skeptisk. Og det er jo heller ikke alle psykologer, man svinger lige godt med. Så man skal finde den terapeut, der er rigtig for en selv. Men det gør heller ikke noget at være nysgerrig og have et åbent sind, siger hun.

Det er første gang hun og kortlæseren Karen Petersen har arrangeret messe i Maribo, men det bliver altså ikke den sidste. På spørgsmålet, om hun havde forventet den store succes, messen har fået, lyder svaret prompte.

Annonce

- Nu er jeg jo clairvoyant, såeh ... jo.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE