cookie-og-privatlivspolitik
Søren Slot Jensen er ny administrerende direktør, mens Thomas Rasmussen er daglig leder i KS Værktøj. De vil nu drive virksomheden videre i Kenneth Sørensens ånd.

3

Billeder

Søren Slot Jensen er ny administrerende direktør, mens Thomas Rasmussen er daglig leder i KS Værktøj. De vil nu drive virksomheden videre i Kenneth Sørensens ånd.
Foto: Claus Hansen

Lolland

- Vi varetager Kenneths arv nu

KS Værktøj er blevet genfødt efter indehaver Kenneth Sørensens død i april.
14. juli 2019 kl. 10:10 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Få virksomhedsejere er så synonyme med deres virksomhed, at de blot kaldes virksomhedens navn til daglig. Men sådan var det med Kenneth Sørensen, i daglig tale KS Værktøj.

Derfor ramte det også mange maribonitter, da den vellidte direktør døde af kræft i en alder af blot 62 år tilbage i april.

- Det gik rigtig hurtigt med Kenneth. Derfor var der ikke tid til at få lavet en reel overlevering, fortæller direktør i Bar2 Søren Slot Jensen, der i mange år har været tæt ven med Kenneth Sørensen.

Han trådte beredvilligt til, da der blev brug for ham til at styre firmaet gennem en svær periode, og det er også ham, der har stået i spidsen af den opstramning og relancering, KS Værktøj nu gennemgår.

Thomas Rasmussen, der har været hos KS Værktøj i fem år, er nu officielt blevet udnævnt til daglig leder, så Søren også kan passe sine andre virksomheder og bestyrelsesposter.

- Der er ikke ændret noget på butikken. For kunderne vil det være den samme høje service og samme sortiment, forsikrer Thomas.

- Vi mangler Kenneth her. Men det er Kenneths sjæl, der stadig er her. Det er hans arv, vi varetager nu, forsikrer Søren.

Men oppe hos Jette Pedersen i bogholderiet er der sket rigtig meget.

- Det er første gang, jeg har oplevet en positiv kassekredit, fortæller hun.

Situationen var lettere kaotisk, da den populære indehaver blev syg.

- Kenneth var jordens venligste menneske. Måske også for venlig. Det har haft store omkostninger, og der var nogle fejlinvesteringer og lignende, som vi nu har fået ryddet op i, siger Søren Slot Jensen, der har skåret unødvendige omkostninger fra, solgt køretøjer og stoppet sponsorater til en samlet årlig besparelse på 1,8 millioner kroner.

Han ejer nu halvdelen af virksomheden, mens Kenneth Sørensens enke Birthe ejer resten. Hun har også plads i bestyrelsen sammen med Simon Ahlfeldt Mortensen.

I butikken har man styrket tøjafdelingen, og Bjarne Keis Hansen er udpeget som ansvarlig for Femern.

- Vores styrke er at skaffe specialvarer. Her mener vi virkelig, at vi kan tilbyde Femern-byggeriet en helt speciel service. Så vi satser stort på det, siger Thomas Rasmussen.

Derfor har virksomheden også fundet lokaler i Rødbyhavn, så de kan tilbyde hurtig action på virksomhedernes behov.

Fremtiden synes altså lys, kampgejsten er tændt, og forventningerne er store i det genfødte KS Værktøj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

Annonce